Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer składak 1500 zł

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? Kiedy zamierzasz kupić zestaw (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)? 1500/jak najszybciej EDIT: +/-250 zł
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? i3 530/gtx750ti/gigabyte GA-H55m-S2h/5gb ram ddr3 /// 1920x1080 rozdziałka monitora
Do czego ma służyć komputer? gierki głównie
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? nope
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? nope
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Jeśli byłaby taka możliwośc to byłoby dobrze, ale nie jest to konieczne
Czy części mogą być używane? Tak
Myślałem nad czymś z rx 570 8gb + i5 2500k, dysk ssd nie trzeba liczyć bo już mam

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Mógłbyś podstawę złożyć nową, na razi wykorzystać swoją grafikę którą posiadasz, resztę sprzedać i z czasem kupić wydajniejszą grafikę typu RTX.

https://www.x-kom.pl/lista/fot0z3bwc

Patriot 8GB 3000MHz Viper 4 CL16 (2x4GB)

AMD Ryzen 5 2600

be quiet! System Power 9 600W

MSI B450-A PRO

SilentiumPC Signum SG1 TG

Ewentualnie aby było taniej możesz wybrać tańszy zasilacz, spokojnie wystarczy be quiet! System Power 9 500W

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

• Aive zmienił(a) tytuł na Komputer składak 1500 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...