Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam klika botów i programów, a jako że coraz więcej osób z nich dziennie korzysta to pomyślałem, żeby gdzies na dole, górze, z boku wstawić reklamę (javascript - adkontekst oraz cpmprofit). Interesuje mnie tylko jak to zrobić, zeby sie wyswietlala i dalo sie kliknac. A juz wgl super by bylo, jak by napisac tak, aby konieczne bylo klikniecie w reklame, bo inaczej dana opcja programu sie nei odblokuje/program sie nie uruchomi. Jesli ktos mnie moze natchnac to bardzo prosze i z gory dziekuje! Odwdzicze sie (5* i ++).

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jak to się mówi - spamerom mówimy nie ;)

darmowy program, darmowe oprogramowanie to i bez reklam i pierdułek z klikaniem ;p , pierwszy raz spotkał bym sie z taka idea "darmowego oprogramowania" , wczesniej zrezygnuje ktos z uzycia niz bedzie uzywał

nawet boty tego nie mają co chcesz zrobic , jak chcesz stracić zainteresowanie swoimi programami to kontynuuj :)

nie porblem dolozyc dodatkowa opcje do kilku czy funkcji odpalenie strony wwy czy też wyskakujacego okienka , wszystko na forum juz bylo nawet w okresie sotatnich dwuch tygodni

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie boj sie moj program jest na tyle niektorym ludziom potrzebny, ze zrozumieja, ze za darmo maja wszystko, ale wystarczy jeden klik. Z czegos musze czerpac pomysły na nowe programy i odstresować się za coś w jakiejs knajpce po "zmarnowanym" czasie na pisaniu :P

userbarwb.png

Opublikowano

Hmm... proponuję umieścić krótki filmik Avi, a na końcu filmiku hasło... trza będzie dooglądać filmik żeby pojawiło się hasło... jest opcja że może generować to hasło za kazdym razem losowo ;] to by była najprostrza opcja

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Hah, ale ja nie chce zabezpieczyc programu kodem przed botami czy poprostu. Wiem jak to zrobic. Chodzi mi o mozliwosc wyswietlenia w oknie bota zawartosci strony www.

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...