Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup słuchawek i pada

HaszKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszą i najważniejszą prośbą jest przedstawienie mi najlepszych propozycji słuchawek na USB do konsoli xBox One S, nie muszą być z mikrofonem liczy się dla mnie jakość dźwięku do gier RPG ew. FPS 

oraz poleci ktoś jakąś stronę z customowymi padami do xbox one s

#EDIT budżet na słuchawki to 400zł 

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

• Aive zmienił(a) tytuł na Zakup słuchawek i pada
Opublikowano

Nie ma takich  słuchawek  które podłączysz bezpośrednio.  

Albo na  Jack albo przetwornik analogowo-cyfrowy i dopiero podłączasz jakiekolwiek  słuchawki. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu no okej jestem nowym użytkownikiem konsoli ;-; xbox one s to moja pierwsza w życiu i jeszcze do mnie jedzie więc nie mam doświadczenia po prostu ziomek w sklepie jak spytałem o takie słuchawki to powiedział że on używa słuchawek na usb. 

To możesz polecić jakieś na Jacka?

Opublikowano

Każde nowsze działają z USB ale tylko wersja S wymaga przetwornika bo nie obsługuje dźwięku z USB i BT.

Raczej nie podam co,  teraz  odpowiadają mi i używam  do kompa czy konsoli  PS/XBOX  Bose QuietComfort 35  wersja 1 z przetwornikiem  analogowo - analogowym jak podłączam pod Jack  albo cyfrowo-analogowym jak pod USB  ( przetworniki DAC mam FiiO i XDUOO XD - 10  ). 
Chyba trochę za drogie słuchawki  do tego co chcesz ;). 

Polecam kupić też przetwornik , nawet najprostszy  bo podbija często delikatnie brzmienia basów i łagodzi wysokie tony. 

Opublikowano
21 godzin temu, Ktosiu napisał:

Każde nowsze działają z USB ale tylko wersja S wymaga przetwornika bo nie obsługuje dźwięku z USB i BT.

Raczej nie podam co,  teraz  odpowiadają mi i używam  do kompa czy konsoli  PS/XBOX  Bose QuietComfort 35  wersja 1 z przetwornikiem  analogowo - analogowym jak podłączam pod Jack  albo cyfrowo-analogowym jak pod USB  ( przetworniki DAC mam FiiO i XDUOO XD - 10  ). 
Chyba trochę za drogie słuchawki  do tego co chcesz ;). 

Polecam kupić też przetwornik , nawet najprostszy  bo podbija często delikatnie brzmienia basów i łagodzi wysokie tony. 

a zwykłych razer za 200-300 zł nie podepne lub innych w tej klasie?

Opublikowano

@Ktosiuokej, dzięki potestuje jak przyjedzie w poniedziałek ^^ masz jakieś rady dla nowego użytkownika konsoli?

##EDIT Dodałem oznaczenie

Opublikowano

Kupuj zawsze sprzęt zalecany i kompatybilny w pełni z konsolami, wiadomo wydatek trochę większy ale zawsze masz zapewnione właściwe działanie.   

Słuchawki dobieraj pod siebie , nie sugeruj się testami i opiniami innych co najwyżej opinią o jakości i brzeniu. Najlepiej zawsze przesłuchać jak działają słuchawki na żywo.  Sam spędziłem 2 h w sklepie nim kupiłem swoje. 

Zwykle nowe słuchawki brzmią trochę dziwnie ale po jakimś czasie zaczynają działać właściwie. 

Opublikowano

Zobacz HyperX Cloud Alpha https://www.x-kom.pl/p/399285-sluchawki-przewodowe-hyperx-cloud-alpha.html najlepsze słuchawy z Cloudów i słuchawki są kompatybilne z PC, konsolami PS4,Xbox One i Nintendo Switch, smartfonami oraz goglami VR :) 

+ Bardzo wygodne

+ Lekkie

+ Odpinany mikorfon

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...