Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego gra solo jest łatwiejsza?

Krzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy Wy zauważyliście podobne zjawisko?

Gdy gram duo, to mimo tego że wygrywamy swoje linie, to zawsze się trafią jakieś debile do teamu i mecz przegrywamy. Nie da się tego wykerować.

W przypadku gry solo, gra się łatwiej, trafiają się normalni ludzie i wygrywa się dużo prościej. I to nie jest przypadek..

• Aive zmienił(a) tytuł na Dlaczego gra solo jest łatwiejsza?
Opublikowano

Może masz szczęście po prostu. Ja gram z koleżanką i idzie nam dużo łatwiej wygrać niż jakbyśmy mieli grać solo. Kwestia farta i tyle

Opublikowano

Kwestia umiejętności :p nie grajcie na jednej linii :) 

Jeżeli wygrywacie oboje linie i nie potraficie wygrać no to po prostu nie umiecie wyccarować gry

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Jak grasz solo, to przeważnie masz większe skupienie. Chociaż według mnie granie duo jest łatwiejsze, ponieważ jest was dwóch i każdy pojedynczo może wygrać linie i masz większe szanse na wycarrowanie, mniejsze na toxica w teamie czy intującego dzbana.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

W pełni się zgadzam, aczkolwiek grając solo nie mam tych toxiców, a grając duo, zawsze się znajdzie jakiś first time Ryze na midzie, czy Talon na adc, który ma 0/10 w 10 minucie. Widocznie to moje szczęście, w przypadku gier solo i pech w przypadku gier duo. No nic, dzięki. Już wiem, że to faktycznie przypadek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...