Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterowaniem - Rocket League

mateusz72nike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze sterowaniem w grze , posiadam pad xbox360. W grze od około roku była w zakładce sterowanie na samym dole opcja użyj kontrolera steam (beta). U mnie zawsze była wyłączona i wszystko śmigało. Od 2 tygodni jeśli ta opcja jest wyłączona , pad nie odpowiada tylko w tej grze. Po wybraniu opcji użyj kontrolera steam (beta) na xbox360 wszystko niby działa  , tylko że z dziwnymi opóźnieniami i przyciski nie zawsze klikają się tak jak powinny. Sprawdzałem na innych padach od xbox360 aby mieć pewność że to nie mój padzior się sypie. Konfigurowałem w opcjach steam kontroler , w grze sprawdzając każdą opcje i dostosowując ją do tego co było przedtem lecz bez skutecznie. Na necie również stosowałem się do innych poradników , których swoją drogą za wiele nie ma i również lipa. Na yt podglądałem jak inni mają dalej wyłączoną tą opcję użyj kontrolera steam (beta) i grają tak jak ja kiedyś. Nie mam już pomysłów co dalej robić. Jakieś sugestie ? (dodam że odinstalowywałem stery od pada i instalowałem je na nowo , również tak samo postąpiłem z grą , sprawdzając spójność plików itd).

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem ze sterowaniem - Rocket League

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...