Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MasterGVPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Szukam jakiegos pluginu na RTP (randomteleport) który bedzie mieć cooldown, w sesie musisz stac nieruchomo 5sek np, tak jak przy /spawn

2. Plugin na cobbleX   *9 stakow cobbla na cobblex i daje losowy itemek np diamentowy miecz czy cos*

3. Plugin na ograniczenie koxów, refów i pereł w eq, zeby podczas pvp gracze mieli np 4 koxy max na fighta.

4. Problem z respawnem mobkow... nwm szukałem problemu itd, ustawiałem flage na __Global__ mob-spawning allow ale nic, zauważyłem to dopiero w netherze jak blaze sie nie respił... inw co jest grane :v 

Także bede wdzieczny jak ktos pomoze. Buziaczki.

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Opublikowano

Plugin na randomtp

https://dev.bukkit.org/projects/random-teleport

Tworzysz klikaną tabliczke:

[RandomTP]

(nazwa świata)  <-------------------------------- bez "(" i ")"

(Tu piszesz co chcesz może być puste)  <-------------------------------- bez "(" i ")"

(Tu piszesz co chcesz może być puste)  <-------------------------------- bez "(" i ")"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano
3 minuty temu, lukasz7689 napisał:

Plugin na randomtp

https://dev.bukkit.org/projects/random-teleport

Tworzysz klikaną tabliczke:

[RandomTP]

(nazwa świata)  <-------------------------------- bez "(" i ")"

Własnie mam ten mordo, i nie działa oczekiwanie na tp... + tabliczki rowniez nie działaja :C

Opublikowano

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano

Okok zaraz sprawdze ale... pierw te mobki. czemu nie respia sie żadne potwory... :c kazdy plugin przejrzałem ;c

Opublikowano

A tryb serwera jaki masz ? tzn. nie masz na easy ?

Opublikowano
11 minut temu, lukasz7689 napisał:

A tryb serwera jaki masz ? tzn. nie masz na easy ?

Na poziomie easy potwory rodzą się normalnie.

@MasterGVPL

Jeżeli masz poziom trudności ustawiony na pokojowy to musisz wpisać komendę /difficulty 1/2 lub easy/medium

Opublikowano

rtp nie działa z tego co dałem ?  sam obecnie używam :-/

Opublikowano

Co do spawnu mobów to spróbuj ustawić te dwie linie na true (plik server.properties)

spawn-animals=true
spawn-monsters=true

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuję kilku pluginów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...