Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z Craftserve?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj po 22 Craftserve padł, i mój serwer i strona. Nie ma opcji kontaktu z nimi, na fb nie byli aktywni od ponad pół roku i zapewne próżno oczekiwać tam odpowiedzi, żadnych informacji nt próby naprawy problemów nie ma. Ktoś ma jakieś informacje czy to chwilowa awaria, czy jednak RIP i 12zł poszło do kosza? (I save)

Opublikowano

@Krzysiek009

Zauważyłem to już z tydzień temu jak miałem współprace z osobą która ma serwer na craftserve, moim zdaniem to nie jest awaria. Skoro jak piszesz nie ma ich pół roku na fb to może coś oznaczać, może oznaczać że "hosting" upada. Ja żałować nie będę bo nawet bym nie chciał być z nimi związany a 12 złoty to nie jest tragedia więc nie martw się ;)

Opublikowano

12zł to nie tragedia, ale świat już tak... A to że nie ma ich pół roku na fb to nic dziwnego, jak tak patrzę to rzadko cokolwiek tam wstawiają.
To dziwne że hosting upada bo jest dość popularny... Ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, czekamy do wtorku :)

Opublikowano

Dlatego #zagranicznehostingilepsze xD

A tak na serio to napisz do nich, a jesli nie odpiszą to 12zł w plecy. Chyba, że naprawią :P

Co do świata to tez do nich napisz, ale chyba nie odpiszą jak  to polskie hostingi lubią robić.

Opublikowano

To napewno była jakaś chwilowa awaria. A najlepszą metodą kontaktu z nimi nie jest żaden facebook tylko wystarczy napisać ticket z poziomu panelu lub napisać do nich na discordzie gdzie często są informacje na temat przerw w działaniu serwerów.

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...