Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Huawei bootloader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś darmowy sposób na odblokowanie bootloadera w Huawei? Z tego co zdążyłem ogarnąć to producent wyłączył stronę, na której była możliwość wygenerowania kodu do odblokowania.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Istnieje i zarazem nie istnieje, zwykle bez problemu  można na telefonach które mają Androida niższego niż 8. 

Jeśli  Android od 8 wzwyż to jest się w ciemnej dupie...   Jest aktualnie tylko 2-3 firmy które to robią ale nie zawsze jest to możliwe, koszty chyba w granicach 30-60 dolarów.  Twój problem sprawdzić który ze sposobów zadziała. 

p.s.
Z tego co wiem i widziałem w UK bez problemu w większości prywatnych serwisów GSM  odblokowują bootloader z każdego nawet najnowszego modelu na miejscu w godzinę/dwie , koszt ok 16 - 20 funtów.  (  80 -100 zł ) 

Na eBay też można kupić kody za ok 7-10 funtów ale nie mają 100% pewności działania , zwykle brak jest zwrotu kosztów jak nie działa kod. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...