Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z pobieraniem

minedaw

Pytanie

Opublikowano

Witam mam dosyć dziwny problem, gdy chce zainstalować coś na google chrome wyskakuje mi niepowodzenie - skanowanie gdy zobaczyłem w pomocy to zrobiłem wszystko co pisało w instrukcji ale nadal nie działało. Gdy próbowałem na innej przeglądarce to pisało coś ze antivirus nie może pobrać pliku. Próbowałem wszystko wyłączyć windows defendera itp... nic nie pomogło

Używam antivirusa avasta

Mam Windows 10 home

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz nic zmieniać w systemie, możesz sprawdzić czy np. menadżer pobierania plików jak JDownloader 2 nie poradzi sobie z problemem. 

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

To nie używaj żadnego antywirusa, wyłącz defendera i zaporę w windows. Wyłącz smartscreen , wszystko w kontroli aplikacji i przeglądarki po exploit protection .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
5 godzin temu, Ktosiu napisał:

To nie używaj żadnego antywirusa, wyłącz defendera i zaporę w windows. Wyłącz smartscreen , wszystko w kontroli aplikacji i przeglądarki po exploit protection .

to jest bezpieczne? ja nic nie zmienialem stalo to sie nagle

5 godzin temu, Ktosiu napisał:

wylaczylem wszystko i nadal nie dziala na zadnej przegladarce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...