Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca jako hobby

tomol9548

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :D Czy pracujecie czy się uczycie ? Ale to nie ważne bo chciałbym dać wam taką radę ! Róbcie to co lubicie ! I z tego będzie kasa dla wytrwałych :D Ja od dziecka bawiłem się   bańkami mydlanymi i teraz jeżdżę po świecie i robię show z bańkami mydlanymi :D A kasa się zgadza :D Niby tylko zwykłe bańki a tu proszę :D 

Opublikowano

Uczę się dalej, choć już rozwijam swoją pasje od 10 lat w sporcie i jestem ciekaw co z tego wyniknie.

Konkretnie to trenuję Piłkę ręczną, właśnie zakończyliśmy kateg. Juniora i przeszedłem jako Senior już za realne pieniądze.

Opublikowano

Wystarczy chcieć by połączyć naukę z pracą i jeszcze dobrze zarobić.

Sam studiuję i z pracy pokrywam sobie opłaty ok 13 tys funtów rocznie, spokojnie zostaje mi jeszcze połowa tego na życie.  Prace mam akurat taka która pokrywa się z moim hobby i kierunkiem studiów. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
Dnia 5.04.2019 o 09:11, tomol9548 napisał:

Witajcie :D Czy pracujecie czy się uczycie ? Ale to nie ważne bo chciałbym dać wam taką radę ! Róbcie to co lubicie ! I z tego będzie kasa dla wytrwałych :D Ja od dziecka bawiłem się   bańkami mydlanymi i teraz jeżdżę po świecie i robię show z bańkami mydlanymi :D A kasa się zgadza :D Niby tylko zwykłe bańki a tu proszę :D 

Przekaz niby dobry, ale zabrzmiales troche jak coach

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam prace na magazynie, ale jestem zadowolona, bo logistyka to totalnie moja bajka ;P

A co do przekazu to rzeczywiscie zabrzmiales troche jak coach :D Swoją drogą bańki mydlane to super sprawa, moje dziecko je totalnie uwielbia :D

Opublikowano

Hahah To prawda może trochę tak zabrzmiałem a to dlatego,że co raz częściej spotykam ludzi,którzy robią coś czego nienawidzą i to trochę mi siadło na serce i myślę "Boże jakie oni muszą mieć przesr*ane życie... "  Nawet i dorośli je uwielbiają tak jak ja :D Ten duży dzieciak :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Najlepiej jest pracować w zawodzie, który daje nam satysfakcję jednak nie każdy ma taką możliwośc. Sam nie mogę napisać, że lubię swoją pracę. Lubię z jednej strony, z drugiej strony często mnie wkurza tak więc na pewno nie jest to moje hobby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...