Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tank do JG

Krzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Brakuje mi w setupie junglowym tanka. Mam 'milion' postaci do jungli, a nie mam niczego bardziej tankownego. Co polecicie aktualnie w 9.7?

Rammus chyba usless aktualnie?

Opublikowano

Sejuani, akutalnie przedmiot to jungli ŻAR dostał buffy, wiec latwo sie czysci campy

Ma dużo cc, łatwa konrtola kraba

Uzupełnia drużyne, ma dobre ganki, jest inicjatorem

Pozatym w early wcale nie jest słaby, na jakiegos mastera/kayna łatwo ogrywalem 1vs1

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na [Champ] Tank do JG
Opublikowano

Szczerze j4 jest dobry ale bardziej polecam go pod ad sejuani jest świetna ale Zac jest najlepszy. Dlaczego ? Ponieważ ganki za poza wizją, świetna inicjacja, szybki clear oraz wytrzymały ! Graj zackiem ! Powaga ja nim wbiłem Mastera :D ale teraz na adc gram :D 

Opublikowano

imo. Rammus jest viable. Jeżeli nie czujesz się pewny championami ze skill-shotami to rammus jest na pewno zdecydowanie silniejszy. Jedyna sytuacja w której myślę że Rammus byłby słaby to przeciwny team pełny AP.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Rammus jest dobry przeciwko teamowi typu 4 AD + 1 AP bądź 5 AD.

Ze swojej strony mogę Ci polecić Gragasa. Przyjemny AP Tank :) 

Opublikowano

Rammus zawsze na propsie. Zac aktualnie jest imho jednym z najlepszych. Warto jeszcze rozważyć w sumie Nasusa jako semi-tank z ghostem, bo po zmianach naprawdę daje radę na jngl, można spokojnie stackować + pod full tank też można ładnie złożyć na "upartego".

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...