Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu na blokowanie enderchestu podczas pvp

TheRaZerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) proszę od razu bez hejtu ;) mianowicie chodzi mi o plugin na blokowanie enderchestu podczas pvp ;) gdzieś mi się obił jakiś plugin na coś takiego ale nie mogę go już znaleźć :( Jest opcja napisania tego w skript lecz niestety plugin nadpisuje się nad skrypt i blokowanie enderchestu nie nie działa mimo gracz jest podczas pvp :/ ktoś coś?? Dodam, że enderchest jest powiększony. Proszę o szybką, sprawną, i nie bezsensowną odpowiedz :) z góry pięknie dziękuję :) 

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

• Amove zmienił(a) tytuł na Poszukuję pluginu na blokowanie enderchestu podczas pvp
Opublikowano

@sk8erace1 czy wiesz o co mi chodziło??? Bo chyba nie ;) jakby mi chodziło o komendy to chyba bym już dawno swój problem rozwiązał, a ja mówię o otwieraniu enderchesta podczas pvp, a raczej o jego blokadzie....

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano
52 minuty temu, TheRaZerPL napisał:

@sk8erace1 czy wiesz o co mi chodziło??? Bo chyba nie ;) jakby mi chodziło o komendy to chyba bym już dawno swój problem rozwiązał, a ja mówię o otwieraniu enderchesta podczas pvp, a raczej o jego blokadzie....

Ten, którego oznaczyłeś wie doskonale, o co Ci chodzi. Pierw podaj nazwę swojego pluginu na antylogout, a dopiero później się popisuj.

Opublikowano

Czy aby na pewno??? Mam enderchest powiększony pluginem którego @EventPriority to highest ;) i teraz ciekawe jak mam to zrobić ..... Plugin jest na spig*tmc - custom enderchest. Gdybym wiedział jak mogę zrobić połączenie tego pluginy to bym nie pisał tu tego wątku jak idiota i nie prosiłbym o pomoc.... Także bardzo cię proszę sfolguj trochę ;) nie mam pluginu na antylogout. Miałem iAntylogout z którego w javie robiłem sobie API ale nie dało rady go połączyć bo nie było instancji odpowiedniej.... Także inder sie nie postarał. CombatLog jakoś nie lubię .... Zaraz zerkne czy to będzie działać ;) jeśli nie to sam się mylisz i mój przedmówca też ;) ups

@Ekrahb

//EDIT

Poza tym pisząc "plugin blokujący enderchest (powiększony) w trakcie pvp" miałem na myśli plugin który jest właśnie i antylogoutem i blokadą dla danej czynności ;)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

Jezus. Co z tego, że na spigotmc? Działać i tak bukkit będzie, czemu nie.

@EventHandler
  public void onInteract(PlayerInteractEvent e) {
	  if (e.getClickedBlock().getType().equals(Material.ENDER_CHEST) && (this.graczeWpvp.contains(e.getPlayer()))) {
		  e.setCancelled(true);
		  e.getPlayer().sendMessage("Nie mozesz tego uzyc!");
	  }
  }

Wywnioskowałem sobie, żeś jest bardzo mądry, i nawet piszesz pluginy. Więc proszę, napisz sobie.

Opublikowano

//up bezsens kompletny takie coś mógłbym sobie napisać sam xD .... Nevermind dzisiaj przysiadłem przy tym i sobie napisałem sam.... Dzięki za (nie)pomoc :) 

//Proszę o zamknięcie tematu :) dzia

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

• Amove zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...