-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
adi92
adi92
Witam
Na początku chciałem powiedzieć, że jeśli w złej kategorii forum umieściłem swój problem, to proszę moderatora o przeniesienie go w odpowiednie miejsce, gdyż ja takowego nie znalazłem tutaj.
A więc moim problemem są "lagi" podczas streamu na YouTube. W załącznikach/obrazkach podaję Wam screeny z ustawieniami OBS-a jak i specyfikacją mojego komputera oraz łącza internetowego.
Szczerze nie mam pojęcia jaki bitrate wpisać w OBS (bo pewnie głównie o to chodzi) i przez to podczas transmisji na żywo występują ściny, lekkie ale są i do tego mega opóźnienie, a chciałbym by go praktycznie wgl nie było, a wiem że kompa i neta mam w miarę ok do takich rzeczy.
Chciałem jeszcze dopytać jak prawidłowo skonfigurować taką opcję, żeby nie było opóźnienia w odbiorze mikrofonu, czyli że rozmawiam do mikrofonu i gęba rusza mi się zgodnie z czasem rzeczywistym, czy jak to nazwać :P
Szanowni koledzy, czy dacie radę mi coś na ten temat podpowiedzieć, bo chciałbym po malutku zacząć streamować dla znajomych, czy tam ogólnie i nie mam bladego pojęcia a google zbytnio mi nie pomaga w tej kwestii.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.