Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S8 - Dziwne wibracje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od kiedy zainstalowałem aktualizacje od Samsunga mój telefon Galaxy S8 dziwnie wibruje gdy go używam, czasami jest tak że gdy klikam ekran ma jakby "spóźniony" odruch i dopiero po jakimś czasie mi się wibruje. Wszystkie wibracje i nawet dźwięki mam powyłączane wraz z różnymi aplikacjami a i tak mi wibruje. 

Opublikowano

U Samsunga zwykle winna jest zawsze jakiejś jego aplikacji, jaka to musisz sobie poszukać  w opcjach wszystkich, mogą to być powiadomienia albo aktualizacje tej aplikacji. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
2 godziny temu, NopeKs napisał:

Masz na mysli wibrowanie non stop czy np. klawiatura czy jakies szczegolne ruchy?

Nie to są takie sporadyczne wibracje co kilka sekund.

2 godziny temu, Ktosiu napisał:

U Samsunga zwykle winna jest zawsze jakiejś jego aplikacji, jaka to musisz sobie poszukać  w opcjach wszystkich, mogą to być powiadomienia albo aktualizacje tej aplikacji. 

Mam to po aktualizacji przed nie miałem takiego problemu ale odinstalowalem połowę apek A dalej to jest.

Opublikowano

Nie chodzi o odinstalowanie tylko o znalezienie jaka to aplikacja ma takie ustawienia. Albo sprawdzasz wszystkie albo resetuj  ustawienia aplikacji. 

Np u mnie ciągle widzę, są wibracje i komunikaty z Facebooka o błędach a nie posiadam tej aplikacji na telefonie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...