Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie na temat serwera VPS z lvlup.pro - opinie użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie co myślicie o hostingu lvlup słyszałem od nie których osób że niby lvlup okrada i za nim kupiłbym vps u nich chciałbym się dowiedzieć co kto myśli o tym hostingu i czy pod serwer minecraft będzie dobry ten vps  oraz ile osób tak na oko dał by sobie radę uradzić 

VPS : VPS KVM Game Pro

Anty DDoS: Game

Typ wirtualizacji: KVM

Pamięć RAM: 12288 MB

Ilość vCPU: 3

Typ dysku: SSD

Pojemność dysku: 65 GB

Szybkość Internetu: do 250 Mbit

Transfer miesięczny: Bez limitów

Centrum danych: OVH

• Marosking zmienił(a) tytuł na Opinie na temat serwera VPS z lvlup.pro - opinie użytkowników
Opublikowano

Ktoś Cię widocznie oszukał, lvlup to jedna z lepszych firm z VPSami pod gry. Na moje oko taka maszyna wystarczy na około 300 - 350 graczy online (ale oczywiście mogę się mylić) to wszystko zależy od ilości pluginów, wielkości mapy (ładowanie chunków przez graczy)

Opublikowano
1 godzinę temu, AlexsanderARG napisał:

Ktoś Cię widocznie oszukał, lvlup to jedna z lepszych firm z VPSami pod gry. Na moje oko taka maszyna wystarczy na około 300 - 350 graczy online (ale oczywiście mogę się mylić) to wszystko zależy od ilości pluginów, wielkości mapy (ładowanie chunków przez graczy)

dziekuje za twoją wypowiedzieć i tak maszyna została kupiona na lvlup tylko chce wiedzieć co osoby myślą o tym hostingu usłyszałem akurat że niby okradają oni że mają gówno nie vps 

Opublikowano

Polecam jak najbardziej lvlup, sam osobiście testowałem te serwery zanim powstała marka lvlup jeszcze wtedy było to pod nazwą systemz. Miałem kontakt z właścicielem oraz do dyspozycji na niemal rok VPS'a. Jakbym miał wybierać to jak najbardziej właśnie ten hosting.

585051449511123978085.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...