Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brojacz - Usługi Mapperskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0xADGxc.png

Witam, od 2 lat zajmuję się z zainteresowania , oraz wszelkiej wyobraźni, nad własną twórczością nowych map,

czy też nad odświeżeniem map klasycznych do stanu znacznie lepszego.

BZVCNHd.png

-Bardzo staranną, oraz dopracowaną mapę.

-Dysponuję bardzo dużą zawartością wszelkich Obiektów,budynków,mostów,drzew,krzaków,tekstur,skyboxów.

-Poświęcam bardzo dużo czasu na dopasowanie odpowiednich tekstur  do mapy.

-Poświęcam bardzo dużo czasu na rozmieszczenie, dopasowanie poszczególnych obiektów / budynków / drzew / mostów itd itp.. do otoczenia.

-Mapę wykonaną najwyżej klasy twojego zadowolenia.

-Posiadam również, bardzo dużą ilość "Npc'tow" które mogę na zlecenie dodać do mapy, lub podmienić, dodatkowo ustawiam ich kierunek stania, oraz pozycję stałą na mapie.

-Po udostępnieniu mapy dla zleceniodawcy , oferuję możliwe darmowe poprawki mapy, max 2 dni odbieram informację poprawek potem już mapa jest całkowicie do twojej dyspozycji, a wszelkie zmiany po dwóch dniach będą dodatkowo osobno naliczane. ( Informuję o tym ponieważ, są przypadki ludzi kiedy po 3 tygodniach piszą że chcą coś inaczej... )

-Mapa przeze mnie nie jest zrobiona tylko by zarobić... nie wypuszczam coś do rąk co jest nie dopracowane lub prezentuje się na bardzo średnim poziomie, przy mapach pracuję już ponad 2 lata, przy nie jednej mapie spędziłem 100 godzin, co pozwoliło mi na uzyskanie odpowiedniego doświadczenia, oraz dopracowania. Na rynku istnieją maperzy którzy zarobią swoje "pięć groszy" i przyjmują next masowe zlecenie, ja takim typem mappera nie jestem i wypuszczam na rynek tylko mega dopracowane mapy, sam z doświadczenia wiem że by móc zrobić dobrą mapę jest wymagane do tego dużo czasu, wyobraźni, umiejętności oraz poświęcenia dlatego w "Cenniku" nawiązuję do tego że nie jestem typowym mapperem który wykonuję mapę byle jaką, przyjmuję 200zł i następny... przyjmuję tylko i wyłącznie konkretne zlecenia na bardzo dobre mapy. Chyba że ktoś oczekuję to co od większości mapperów czyli po prostu wykonanie zwykłej mapy, która wygląda jak każda inna i nie robi efekt WOW.

-Na kiedy wykonuję mapę ? Kwestia tego na kiedy chcesz, aczkolwiek na pewno nie wykonam mapy w 2-3 dni, ponieważ takich zleceń jak wspomniałem nie przyjmuję.

YpFeX5E.png

-Cenne ustalam osobiście ze zleceniodawcą, nie przyjmuję zleceń byle jakich, które mają prezentować się na poziomie standard, robię tylko i wyłącznie mapę dopracowaną, oraz czasochłonną tak by na końcowym etapie tworzyła effekt WOW a nie standard czyli kilka drzew , tekstura zmieniona , dziękuje i dobranoc... ja poświęcam uwagę nad każdym fragmentem mapy, oraz rozmieszczanym obiektem itd itp.. więc cenie swoją pracę i wykonuję ją w taki sposób by gracze jak i sam zleceniodawca stwierdził że jest to mapa godna uwagi a nie byle mapa wykonana pod szybki hajs.

-Twórczość mapy / edycję mapy wykonuję tylko i wyłącznie na poziomie mega dopracowanym, więc jeśli szukasz mapy wykonanej na bardzo wysokim poziomie to dobrze trafiłeś.

D2VQSZ1.png
-Poniżej przedstawiam przykładowe, odświeżone miasto Shinsoo m1 ( Zdjęcia nad to zdjęcie w tym samym miejscu z tym że w starej wersji, a zdjęcie pod to również w tym samym miejscu z tym że w odświeżonej wersji przeze mnie
) .

Spoiler

dPhMRg6.jpg

pB0jBMT.jpg

UkuC4Hi.jpg

1g0yzwN.jpg

YsKm8Md.jpg

j4Bzy3o.jpg

JQ1Rj2c.jpg

YB7XzQ0.jpg

aeDE6Gl.jpg

ZmtvKTg.jpg

UGq9JsS.jpg

EpgtXhC.jpg

HddRPYZ.jpg

6CUOHYt.jpg

1JBILHL.jpg

geyGigW.jpg

NyxKMPs.jpg

cHogpWa.jpg

QEmBCtR.jpg

bYKSdVS.jpg

n8iREhr.jpg

v7LGZ7f.jpg

BwKEFDm.jpg

2dG6hZn.jpg

6vZNn2G.jpg

zvfv7J5.jpg

g9zYOlv.jpg

093MnhD.jpg

6eY6Gqv.jpg

l7oNKp4.jpg

qdsBV3W.jpg

lXgje1E.jpg

VifrqhD.jpg

1upLQV0.jpg

DqnhoLF.jpg

I4OGWxe.jpg

R1I4KlU.jpg

hFEZubP.jpg

0jk7PQo.jpg

cMC7QBK.jpg

JPxnbzP.jpg

n2j2yre.jpg

bNHha7C.jpg

gqIC1EF.jpg

wnYQY11.jpg

HzKwFdr.jpg

2C0OLH2.jpg

RhKCvVn.jpg

H2xZQiw.jpg

SqbX4TB.jpg

LaiQd37.jpg

Bf8w4pj.jpg

PKIwniF.png

Gadu Gadu : 67098291

Lub poprzez PW na mpc forum.

Ewentualnie facebook, którego podam również na PW lub na gg.

• Aive zmienił(a) tytuł na Brojacz - Usługi Mapperskie
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...