Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie fabuły i questów na wysokim poziomie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! Średnio przywiązuję uwagę do nicków, inicjałów i innych tego typu drobnostek dotyczących przedstawiania swojej osoby na forum publicznym. Bez zbędnego wylewania potu na klawiaturę przechodzę do sedna. 
Otóż zajmuję się rozpisywaniem fabuł i questów do metina. Nie jestem technikiem i średnio przypada mi programowanie. Mam indywidualne podejście do każdego klienta i rozpisuję fabułę (WLICZAJĄC DIALOGI) do wszelkiego rodzaju serwerów w zależności od upodobań głównego zleceniodawcy. Jeżeli ktoś tworzy serwer, który mierzy trochę wyżej i ma zamiar zasłynąć z dobrze rozbudowanej otoczki fabularnej, to zachęcam do skorzystania z moich usług. Gwarantuję świetny oraz przyjazny dla graczy klimat, który podpasuje jak największej ilości odbiorców. Przedstawiasz mi swoją koncepcję a ja czuję się zobowiązany sprostać Twoim oczekiwaniom lub nawet je przerosnąć  ;)
Kontakt na forum
Kontakt Discord: Granz #7379
Facebook: https://www.facebook.com/julian.gora.5

Polecam się cieplutko!

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...