Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ładują mi się skiny z serwerów społeczności

adas1916

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis robilem reinstall csa, no i pozmienialem sobie wszystko elegancik, wchodze na serwer i patrze nie laduja mi sie skiny serwerowe, rekawice co ma wplyw na moje fpsy. Nie zaladowaly mi sie juz przez pare dobrych godzin i mam taka sytuacje na wielu serwerach, po prostu nie laduja mi sie skiny serwerowe, ale moje ktore mam w ekwipunku juz tak. Chialbym sobie pograc skinkami no i tez miec troszki wiecej fps. Robilem spojnosc plikow, zmienialem rozdzialke, wpisywalem tez komendy startowe -nojoy -d3d9ex +mat_queue_mode 4 i komendy w grze cl_forcepreolad 1 no i binda na czyszczenie krwi i pokazywanie nickow team mateow przez sciany. Wie ktos jak pomoc mi w tej trundnej dla mnie sytuacji? Z gory dziekuje.

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Nie ładują mi się skiny z serwerów społeczności
Opublikowano

mat_queue_mode 4? Ty jakieś nowe wartości komend tworzysz? Max wartość to 2 a i tak zalecane jest posiadanie tego na -1. cl_forcepreload 1 powoduje spadki fpsów/stuttering - była o tym mowa na reddicie, gdzie sam dev o tym wspominał. Może zapodasz co tam masz w autoexecu albo configu i jakie Ty tak naprawdę masz powpisywane te komendy startowe co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...