Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób do stworzenia nowego projektu klasycznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zdegustowany syfiastymi 2 miesięcznymi serwerami na których czasu zmarnowałem trochę postanowiłem zainwestować ten czas w stworzenie czegoś co mam nadzieję nie podzieli losu tych dzbaniastych serwerów i odda klimat klasycznego Metina.
Jestem z wykształcenia programistą więc zapleczem technologicznym postaram zając się w głównej mierze sam (pracuję nad uprzykrzeniem życia botom i innym odpalonym kolegom po stronie serwera).
Poszukuję głównie osób, które chcą pomóc przy powstawaniu serwera na poziome merytorycznym (nie znam się aż na tyle na tej grze by zaprojektować dobrze model rozgrywki) oraz testowaniu jak i administracji.
Chociaż chętnych developerów C++/Lua również chętnie zapraszam.

Aczkolwiek żaden sponsor/inwestor i inne współprace tego typu mnie nie interesują, sam jestem w stanie opłacić maszynę dedykowaną na której stoi prototyp.
Nie jest to też w żadnym rodzaju projekt z piwnicy hostowany na hamachi, stoi na dedyku całkiem przyzwoitym (aktualnie ovh francja ale tylko taki miałem na zbyciu).

Jestem otwarty na wszystkie propozycje i zapraszam do kontaktu (PW albo mail [email protected] lub coś innego ale to do dogadania). 

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję osób do stworzenia nowego projektu klasycznego
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...