Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wp Do Pvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Myślę nad założeniem sury WP i nie wiem dokładnie jakie bony pododawać do eq.

Bony oczywiście do PVP.

Moje eq:

mam tasak+1,

hwang zwykły,

zamkowy hełm,

brazn, naszyjnik, kolczyki nieb.łez

buty feniksa,

tarcza buddy.

Oczywiście dam + i - jak kto woli ;[]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Int, zrecznosc (te 2 rzeczy daja ci wieksze dmg skilli), ludziki, pz i absy. Jak bedziesz mial tak wymaksowane to nawet sie obejdzie bez krytow i przeszywek. Oczywiscie zalezy to tez troche od wielkosci bonow jakie sa na serwie, ale mysle ze sobie poradzisz :D.

Opublikowano

W broni bony: Int+Kryt+Ludzie, Naszyjnik 2khp+kryt i 10 ludzi (niepamietam czy tam w naszyjniku wchodzi bon na ludzi) bransa najlepiej Szycie+HP+ludzie(ew. magia), hełm 10%ludzi i trutka i magia, zbrojka 2khp i abs jakis :D butki kryt,hp i abs jakis ew. omdlewka, tarcza 12 int 10 ludzi i nno(podstawa!), kolce 10 ludzi i 20 do poruszania się i abs jakis ;]

Ww. eq i spisik ich bonów to oczywiscie na standardowych privkach, gdzie maxymalnie jestm np. 10% kryta, 15% abs i np. int +12 max, mam nadzieje ze dobrze napsialem, builda chyba waidomy surką :) do 86 trzeba expić zeby rozpro wbic i na pvp kox ^^

Opublikowano

w 6 i i7 bonie staraj sie dawać w inta dużo . Jak wyjdzie to rób np. 10 inta i 15 % wojów. Na wojow wystawrczy z 30-40% wiecej uwagi poświęć abs na sury i ninje gdyż one są iwekszym zmartwieniem ;D Nie zaszkodzi robić pare '' zestawów'' bizuteri pod okresloną klase postaci. A bony '' zwykle'' to jak kolega wyżej radził 10 ludzi 15 kryta ew. ABS MAGIA MIECZE I TROCHE SZTYLETY WACHLARZE [ NIE ZASZKODZI]

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten "+" przed prefixem to był przypadek, bo temat powinienem zamknąć, ale zmieniłem nazwę :)

TOP:

Bony na krytyka, hp, klasy postaci, dla WP'ka też do inteligencji dodać z 10 pkt. nie zaszkodzi :)

Fw15x0y.png

Opublikowano

Ja grajać daggerem miałem zestawy po 80% ABS na sztylety, miecze itd. po 4 zestawy secików niebianskich i ebonków, specjalnych stalek itd., oczywiscie koszty sięgneły do 80kk ale to był dawny Qfyt2, czasy gdzie grał Arven i inne koxy :)

Opublikowano

@up

Tlyko na dmg innych hihi.

Wymaksuj najlepiej int, zręczność i siłę, wit to tylko 3.6k hp więc dużo Ci to nie da.

W podstawowych bonach jak najwięcej abs'ów, bonów na hp w mieczu na ludzi szybkosc zaklec i int lub krytyk, tarcza int + ludzie + nno i grasz.

Nie polecam dla weapona w 6 i7 bonach połączenia klasa + int, rozumiem szamankę czy bma ale int weaponowi daję tylko troszkę do czarowanego ostrza. Lepiej zrób komplet butów, nasyzjników, kolczyków, brans, hełmów i tarcz na każdą klasę, czyli silny przeciwko + abs na klase. ;]

@down

O właśnie zapomniałam przeszywce, ona też jest bardzo ważna dla tej klasy.

Opublikowano

tak otuz gram surą wp 2 lata :) i to wszystko co ci ludzi pisza to bzdury :) chcesz byc dobrym w pvp ;D wystarczy wybonowac wszystkie itemy intem :) osobiscie mialem 309 inta jak weszedl dobry krytyk z palca potrafilem walnac ponad 50k+ bony na krytyka tez by sie przydaly oczywisice abs na daną postac napewo woj body i mental z wp nei mają szans wystarczy wbic rozpro na p ;) wp kładzie wszystkich :)

Miota nim jak szatan !