Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam dla was prostego Bota do Kasterii. Na razie nie ma zbyt wielu funkcji, ale mam zamiar rozwijać projekt. 

Screen:

https://imgur.com/a/IkUS1za

Na dzień dzisiejszy jego funkcje to:

-Manatrainer/runemaker,

-antyidle,

-auto food eater

Jak wspomniałem wyżej projekt będzie rozwijany. Następnym celem jest healer i alarmy. Śmiało piszcie pomysły na nowe funkcjonalności, w miarę możliwości i skilla postaram się je wdrożyć!

Dwa słowa o mnie:

Aktualnie studiuję informatykę, uczę się programowania. Ten projekt to dla mnie mały challenge. Docelowo chciałbym napisać cavebota i targeting (ua! ambitrnie). Ale nie wiem jak to wyjdzie ;). Możliwe, że pod koniec edycji udostępnie kod źródłowy (jeśli będą zainteresowani).

Download:

https://megawrzuta.pl/download/e714e097083aaa1d96ac9aede21f6206.html

Skan:

https://www.virustotal.com/#/file/8de4c4371fed79bdecee07a042ff2f35a7aa71999d41d05c9498ccfa6f90721a/detection

Opublikowano

Anty idle działa, ale przy trenowaniu many + eat food postać odznacza target po chwili, nie nadaje się więc na trainery.

Opublikowano
16 godzin temu, rafaeru napisał:

@Vestan nie lepiej przerobić client aby odpalić elfbota? 

@rafaeruChyba mam zbyt małą wiedzę, żeby przerobić clienta. Grzebanie w hexach i analizowanie assemblera (bo wydaje mi się, że do tego się to sprowadza) na razie jest poza moim zakresem. Może inaczej. Wolę skupić się na programowaniu - bo to mi sprawia frajdę. (chyba, że wiesz co nieco - jakąś wskazówkę, jak się za to zabrać)

Jeśli chodzi o jakiś update, to już niedługo. Miałem teraz spoko kolosów, więc czasu brak.

Opublikowano

Musicie pamiętać, że nikt wam w dzisiejszych czasach nie da niczego za darmo.

Poczynając od przeglądarek, gdzie przesył danych jest ogromny, poprzez gry, w których sprawne zbieranie danych pozwoli zrobić sporo kasy z mikropłatności. Przechodząc płynnie do "pseudo" botów, które przecież są za darmo a ich twórcy zazwyczaj zbyt słabi aby stworzyć coś poważniejszego co miało by swoją stronę, opinie i wsparcie techniczne. To wszystko jest czasochłonne dlatego tego typu "krzaki" nie powinny być używane, bez podania kodu źródłowego.

Opublikowano

XDDD polecam wam kupić bbota. w cenie brak scammu <3

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...