Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie danej ilości doświadczenia (poziomu) po śmierci - szukam pluginu

Venaritmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje pluginu lub sposobu, aby gracz po śmierci nie tracił całego doświadczenia (levelu) tylko jakąś jego część. Np: Gracz ma 10lvl i po śmierci traci tylko 5lvl i zostaje mu nadal 5 lvl, czyli nie traci wszystkiego? Za pomoc będą + 

Opublikowano

Skrypt:

on level change: set {_level::%victim%} to victim's level on death: if victim is a player: add {_level::%victim%} to victim's level clear {_level::%victim%}

Możesz również spróbować dodać uprawnienie: essentials.keepexp lecz nie jestem pewien zadziała.

Opublikowano

Uprawnienie działa lecz to uprawnienie blokuje całkiem utrate levelu.  A mnie zalezy by zabierało level lecz nie cały. A ten skrypt ktory podałeś jak działa? Blokuje całkowicie utrate levela czy częściowo?

Opublikowano
25 minut temu, Venaritmo napisał:

Uprawnienie działa lecz to uprawnienie blokuje całkiem utrate levelu.  A mnie zalezy by zabierało level lecz nie cały. A ten skrypt ktory podałeś jak działa? Blokuje całkowicie utrate levela czy częściowo?

Skrypt blokuje całkowicie. Niestety nie umiem Ci inaczej pomóc. Spróbuj zlecić komuś napisanie pluginu, ponieważ podejrzewam, że takiego pluginu nie ma (przynajmniej nie słyszałem o takim).

• Marosking zmienił(a) tytuł na Usuwanie danej ilości doświadczenia (poziomu) po śmierci - szukam pluginu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...