Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przepraszam za spam

coolpicza8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przepraszam za spam ale niemoge sie polapac w tematach a chcialbym pograc w warrock wersje international moglby ktos podac mi ling do clienta i do wszystkie co jest potrzebne zeby dzialal prawidlowo ?? jezeli tak to prosze o krotka instrukcje

Opublikowano

OMG!!! War Rcok International to właśnie War Rock, który jest udostępniony dla nas... Europejczyków. Wejdź na www.warrock.net i kliknij download to rozpoczniesz pobieranie instalki, a żeby zrobić konto to kliknij na Register now pod oknem logowania...

Chcesz zarobić szybko na premium jedynie klikając w reklamy? Kliknij tu, wszystko jest opisane!

Jeśli pomogłem, kliknij star_filled.gifstar_filled.gifstar_filled.gifstar_filled.gifstar_filled.gif w moim profilu ;] Ja się nie pogniewam ;]

Opublikowano

ok ok spokojnie dawno niegralem i niepamietam a moze mi ktos podrzucic tu link do wersji z krwia bo tam w temacie widze ze duzo sporow co to za wersja wiec prosilby o prawidlowa

Opublikowano
ok ok spokojnie dawno niegralem i niepamietam a moze mi ktos podrzucic tu link do wersji z krwia bo tam w temacie widze ze duzo sporow co to za wersja wiec prosilby o prawidlowa

czyli chodzi ci o koreana ale zeby grac w koreana czeba miec proxy

Opublikowano
kolego nie na temat zaczne od tego hitman jest nobem z ratio 0.74 a ja mam swoje konto z ratio 2.08 a sie plul bo go usunolem z klanu

a teraz moze mi ktos normalny dac jakis link do koreana albo do filipinskiego bo niemoge znales z proxy sobie poradze niema sprawy

ja bym prosil o linka do downloadu szukalem w google i nic

Specjalista
Opublikowano

znajdz se google nie gryzie

@up popraw sygne bo łamiesz 2pkt regulaminu (w) + (z)

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
Fajny jesteś. Kurwikloc to nie jego nick tylko ranga

po co ten spam ?? przeciez kazdy wie o co chodzi i tak napisz mu na pw ze to nie nick i juz a nie nabijasz posty

ty nic nikomu nie pomagasz ani nic tylko piszesz bezsensowne poste

Ja bym proponowal bana dla tego pana ale to tylko propozycja

np4kow nie potrzeba na mpc

Opublikowano
czyli chodzi ci o koreana ale zeby grac w koreana czeba miec proxy

krew znajdziemy tez w naszym wspanialym japanie ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...