Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam 301 złotych na Steam

lulek123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: 301 złotych na STEAM

Metoda kontaktu: Prywatna wiadomość na forum bądź kontakt steam (kliknij)

Opis rzeczy: Mam na saldzie steam 301.96 złotych, mogę komuś zakupić skiny/gry/przedmioty do tej wartości w zamian za przelew na konto bankowe w wysokości 250 złotych, wymiana możliwa przez jakąś dobrą duszyczkę zwaną potocznie 'middleman', możliwość kupna przeze mnie przedmiotu na markecie steam którego wystawisz za taką kwotę (trzeba pamiętać aby był taki jeden przedmiot o tej wartości) to saldo przejdzie do Ciebie, nie mogę kupować skinów csgo (posiadam bana overwatch greefing do 14 kwietnia).

Oczekiwana/oferowana cena: 250 złotych

Zdjęcia/inne informacje: 

pobrane.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Sprzedam 301 złotych na Steam
Opublikowano

Jeżeli wystan

Dnia 13.03.2019 o 14:00, lulek123321 napisał:

możliwość kupna przeze mnie przedmiotu na markecie steam którego wystawisz za taką kwotę (trzeba pamiętać aby był taki jeden przedmiot o tej wartości) to saldo przejdzie do Ciebie

Zapomniałeś uświadomić kupującego że musi jeszcze wtedy zapłacić prowizję więc będzie wtedy stratny :)

Opublikowano

każda osoba która używa steam chyba jest świadoma, że steam pobiera ~10% prowizji za każdy wystawiony przedmiot

dlatego też napisałem, że mogę kupić również komuś grę do tej kwoty a ta osoba mniej zapłaci

:)

Opublikowano
2 godziny temu, lulek123321 napisał:

każda osoba która używa steam chyba jest świadoma, że steam pobiera ~10% prowizji za każdy wystawiony przedmiot

dlatego też napisałem, że mogę kupić również komuś grę do tej kwoty a ta osoba mniej zapłaci

:)

Ponad 10% ( 13-15%). Może być ktoś świadomy lub nie. Nie powinieneś wprowadzać w błąd ludzi tym co piszesz ;) Może nie zauważyłeś ale się przyczepiłem tylko do tego, a reszta ogłoszenia mnie nie interesuje... Zauważyłem że przez to możesz wprowadzić kogoś w błąd więc napisałem. 

Ps. Jak pilnujesz "przecinków" to przed "a" też powinieneś go postawić.

Opublikowano

Gościu, jak ktoś CI pisze w temacie to jedyne co do niego piszesz to "nie zaśmiecaj mi tematu".

ja to samo do Ciebie napisze - NIE ZAŚMIECAJ MI TEMATU

P.S Czytaj ze zrozumieniem: napisałem ~10, bo sam nie wiem ile zabiera dokładnie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...