Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam techników! Chciałbym plik moviestarplanet ponieważ chcieliśmy sobie pograć i będziemy wdzięczni :) na wiadomość powiem dlaczego. jeśli nie dasz za darmo no to płacę 30 zł (za darmo dasz? jeśli nie całego działającego to jasne niech może słabe ;d) a 30 zł to zapraszam na priv wiadomosci do mnie ;) wszystko wyjaśnię na wiadomości jeśli nie możesz pisać gdy nie masz kont to zapraszam kontakt e-mail: [email protected]

także mam nadzieję tyle to pisałem. (ORYGINALNY MSP LINK: moviestarplanet.pl) (może byc też równiez starą wersją :) lub nową )

(jeśli nie rozumiecie to pisać do mnie)

Opublikowano

nawal wiecej tych efektow bo za malo

jeśli nie dasz za darmo no to płacę 30 zł (za darmo dasz? jeśli nie całego działającego to jasne niech może słabe ;d) a 30 zł to zapraszam na priv wiadomosci do mnie ;)

Za darmo to Ty nic nie dostaniesz, ale głupotą jest pisać ,, jeżeli nie dasz za darmo, no to płacę 30 zł ''

Oczywiście o wynagrodzeniu nie wspomnę =)

#Edit

@XRaymondPL

Nie ośmieszaj się

Opublikowano

@Vosly do mnie też pisał z taką kwotą, po odpisaniu że za to co najwyżej może sobie kupić hosting na miesiąc to on odparł że ma darmowe... ah szkoda słów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...