Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Belki do prezentacji serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś na pewien konkurs na tym forum było za zadanie zrobienie belek do generatora publikacji serwerów, niestety moja grafika nie dostała się na żadne miejsce więc wstawiam je wam tutaj do pobrania bo uważam że się marnują a są całkiem ładne a na pewno jest to łatwy sposób by wyróżnić się wyglądem względem innych serwerów!

Zapraszam do opinii oto tych belek :)

Przykładowe belki:

W6FTVVB.png

dCeleLz.png

Bri1OpV.png

Resztę możecie pobrać tutaj:

DL:

Skan:

Opublikowano
18 minut temu, sk8erace1 napisał:

Mogłeś się bardziej postarać. Myślę, że nie zostało włożone w nie dużo pracy. Na zachętę łap plusa.

33 minuty temu, AlexsanderARG napisał:

Jakoś mnie nie zbyt dziwi że nie dostały się na żadne miejsce.. To jest niezbyt ładne właśnie. Robiłeś w paincie?

Wykonywałem je 3 lata temu gdzie moje doświadczenie w grafice było prawie zerowe więc wiecie a wstawiłem je bo komuś się mogą przydać ;)

32 minuty temu, ChceBycNoobem100 napisał:

A mi sie te belki nie podobają.

Z MPCGenerator lepsze :)

Nie ma to jak skrytykowanie komuś czegoś tylko dlatego bo jakąś chwilę temu napisał że twoja prezentacja nie przyciąga uwagi xD

Opublikowano

3 lata to jest dość długi czas, mogłeś je chociaż w jakimś tam stopniu ulepszyć, urozmaicić...

Ale może przyda się komuś kto dopiero zaczyna bawić się w publikacje serwerka, zawsze coś :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...