Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 1500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: 1500zł (jest to raczej maximum jakie mogę zapłacić ale 100zł w górę nie bedzie wadzić)
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: koło kwietnia/ maja tego roku
Pożądany rozmiar ekranu w calach: 5-6/6,2cala, mam dosyć małe dłonie zależy mi na w miarę komfortowej obsłudze jedną ręką
Jaki system operacyjny preferujesz?: Android
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): ogólny użytek, internet, gry, aparat to kwestia drugoplanowa, zalezy mi na najbardziej na tym żeby śmigał :)
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): wejście słuchawkowe must have :D preferuję Xiaomi, ale inne też rozważę.
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: nie wiem
Czy urządzenie może być używane?: nie

Ogólnie chcę mieć wejście słuchawkowe (ewentualnie żeby w zestawie była już przejściówka), do tej pory używałem Xiaomi Redmi 3S (3GB RAM) i byłem bardzo zadowolony ale najwyższa pora na coś nowszego ponieważ pomału zaczyna odmawiać posłuszeństwa. Chciałbym aby była możliwość wgrania roota do niego (nie koniecznie ale przydałoby się).

Za pomoc +++ (mam 15 limitu :) ).

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu wybrałbym Xiaomi Mi Mix 2. Telefon mega wydajny ze snapdragonem 835 i 6GB RAM na pokładzie. Przyzwoita bateria 3400mAh. Wyświetlacz 6" z bardzo małymi ramkami, więc gabarytowo nie jest duży. Dobry aparat ze stabilizacją obrazu. Wejścia słuchawkowego nie ma, ale w zestawie jest przejściówka Adapter USB-C - Jack 3.5 mm. https://www.sferis.pl/smartfon-xiaomi-mi-mix-2-64gb-wifi-bluetooth-gps-lte-nfc-dualsim-64gb-android-71-kolor-czarny-p582055

Opublikowano

Polecam ASUS ZenFone 5Z ZS620KL https://www.x-kom.pl/p/435173-smartfon-telefon-asus-zenfone-5z-zs620kl-6-64gb-dual-sim-granatowy.html szybszy procek Qualcomm Snapdragon 845 + 6 Gb ram 

• Ekran Super IPS+ mega kolory + 2246 x 1080 
  • Świetny aparat
  • Wejście słuchwkowe
  • NFC
  • W promocji za 1544 zł

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

Na spokojnie możesz w Pocophone F1 celować, nawet w wersję 6/128 się zmieścisz. Urządzenie mega wydajne, procek Snapdragon 845 + 6 GB Ram, grafika Adreno 630 - znacznie wydajniejsza od grafik "Mali". Do tego układ chłodzony jest technologią LiquidCool, więc nie ma żadnych problemów z utrzymaniem temperatury nawet w wymagających grach. Baterię 4000 mAh też nie tak łatwo rozładować :)

Opublikowano

OnePlus 5T 8/128GB z pewnego źródła oficjalna sprzedawca https://www.al.to/p/410679-smartfon-telefon-oneplus-5t-8-128gb-dual-sim-lte-midnight-black.html tylko 1799 zł - kod na 30 zł dzien-kobiet-30

• Świetne wykonanie
  • Bardzo dobry ekran
  • Przyzwoity czas pracy na baterii
  • Rewelacyjna kultura pracy
  • Porządny aparat
  • DualSIM

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...