Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa system Overwatch?

HajneKen23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nurtuje mnie takie pytanie o co chodzi z overwatchami ?? Gram w cs od 7 roku zycia (mam 20) allplaye na 1.6, stare versusy esl, mircy itp itd. W 1.6 problemu nie było - czitowałeś na ligach czy na mircu prędzej czy później ktoś podesłał by demko na blacklist tam byli specialiści od tego i miałeś bana. A w cs:go?? Gracze z moim stażem lub po prostu z prawdziwym skillem pewnie znają to uczucie gdy grasz całe życie czysto i co jakiś mecz wejdzie jakis „VAC SHOT„ przez smoke no scope skanem w brame HS lub cos takiego. I stąd moje pytanie jako iż moim zdaniem 70% community w cs to 13,14,15 latki mogą mnie oceniać? przecież taki 13 latek nawet dla jaj może zaznaczyć,że czituje chociaż nic podejrzanego w meczu nie było? ile osób ocenia moje demko ? jest szansa na to że grając czysto i tak dostane bana za overwatch?? Wracam do cs po długiej przerwie dlatego pytam.

Opublikowano

Tutaj masz informacje z źródła o samym systemie i z tej strony najwięcej się dowiesz → KLIK

Szanse są zerowe, że dostaniesz bana grając czysto... chyba, że za griefing ;) 

185241494535326637230.png

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Jak działa system overwatch?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...