Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

kajtek3925

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mógłby mi ktoś wycenić to konto? Do tego jeszcze ratowanie świata + 950 vdolców. Do 5 sezonu było grane i 6 z kawałkiem...

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Opublikowano

Realnie rzecz biorąc nie sprzedasz tego konta. Na Facebookowych grupkach jest pełno oszustów którzy oferują masę skinów, konta od 2 sezonu - za kwoty 20/30psc. Oczywiście są to wyłudzenia psc od dzieci, no ale community 12latków jest przekonane, że tyle są warte te konta. 

Na allegro pełno "losowych" kont po 5zł - gdzie również złudna nadzieja na 1000 skinów.

Konto w które wpakowałem 2300zł + ratowanie świata + v dolce zarobione na ratowaniu - nie miałem zainteresowania za 100zł, a ludzie pisali "max 50psc" 

sory, ale zjebane comunnity tej gry.

wystaw na grupki za 20psc i zbieraj kasę, realna sprzedaż za jakąś normalną kwotę raczej nierealna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No rozumiem, akurat znajomy miał taka sytuację że udało mu się sprzedać za bodajże jakieś 400zł ale no cóż może miał szczęście. Nie będę sprzedawać bo nawet nikt nie jest za bardzo zainteresowany... Do zamknięcia temat.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...