Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szantaż na supporcie - żądanie unbana pod groźbą samobójstwa

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda konta troszkę, jak napiszę do supportu (czyli do pedałów) że jak mnie nie odbanują to się zabiję to co? Dzwonią na pały, czy tylko wyślą mnie do zielonej (czy tam jaki kolor ona ma) linii i napiszą, że nie mogą mnie odbanować? Próbował ktoś tak?

Opublikowano
1 godzinę temu, Revayerq napisał:

Szkoda konta troszkę, jak napiszę do supportu (czyli do pedałów) że jak mnie nie odbanują to się zabiję to co? Dzwonią na pały, czy tylko wyślą mnie do zielonej (czy tam jaki kolor ona ma) linii i napiszą, że nie mogą mnie odbanować? Próbował ktoś tak?

Pewnie niektórzy próbowali, mnie się nie zdarzyło.

Myślę, że jakbyś tak napisał, wysłaliby ci całą definicje DLACZEGO masz bana, napisaliby co robić, aby go nie dostać i telefon do pomocy samobójcom (czy jakoś tak)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
1 minutę temu, xOstateczny napisał:

Myślę, że jakbyś tak napisał, wysłaliby ci całą definicje DLACZEGO masz bana, napisaliby co robić, aby go nie dostać i telefon do pomocy samobójcom (czy jakoś tak)

Też mnie się coś tak wydaje. Znajomy kiedyś napisał, że typ mu grę zintował i ma ochotę się zabić, dostał numer telefonu i zapewnienie, że ten gracz dostał bana.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szantaż na supporcie - żądanie unbana pod groźbą samobójstwa
Opublikowano

Albo kazaliby Ci się zabić bo piszesz takie tematy, tyle. Napisz, to się przekonasz co zrobią. Zapewne nic bo co ich to obchodzi? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
8 minut temu, Creative napisał:

Albo kazaliby Ci się zabić bo piszesz takie tematy, tyle. Napisz, to się przekonasz co zrobią. Zapewne nic bo co ich to obchodzi? 

Nie no, nie mogą takich rzeczy pisać. Temat założony z ciekawości, ciekawy jestem opinii ludzi (a może nawet i historii jakiś bożych).

Opublikowano
21 godzin temu, Revayerq napisał:

Powiem tak. To chyba najbardziej debilne, ale zarazem najśmieszniejsze pytanie jakie tu widziałem  haha! A teraz na poważnie: Prawdopodobnie nic by sobie z tego nie zrobili (nie oszukujmy się jacy są) .Co prawda w takich przypadkach obowiązkiem ich jest zareagować ale chciało by im się? Na pewno nie masz co liczyć na unbana z takiego tytułu :)

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano
20 godzin temu, Revayerq napisał:

Nie no, nie mogą takich rzeczy pisać. Temat założony z ciekawości, ciekawy jestem opinii ludzi (a może nawet i historii jakiś bożych).

Dla świętego spokoju i w razie późniejszych problemów z brakiem reakcji z ich strony jeśli okazałoby się to prawdą, napisali by swoje formułki, powiedzieli co masz robić i w sumie tyle. Obowiązku jako takiego nie mają jak organizacja zewnętrzna. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Liczę na to, że napiszesz do nich, że zabijesz się jak Cie nie odbanują i im to obiecasz, po czym oni Cie nie odbanują, a Ty się zabijesz :)

Pozdrawiam cieplutko.

Szantaż jest karalny a Ty jesteś upośledzony, dziękuję za uwagę.

Opublikowano
7 godzin temu, Algade napisał:

Liczę na to, że napiszesz do nich, że zabijesz się jak Cie nie odbanują i im to obiecasz, po czym oni Cie nie odbanują, a Ty się zabijesz :)

Pozdrawiam cieplutko.

Szantaż jest karalny a Ty jesteś upośledzony, dziękuję za uwagę.

Już widzę jak RG pozywa randomowego gracza za robienie sobie jaj na supporcie. Oni sobie jaja robią od kilku lat, serwując graczom chuja do ryja (coraz więcej niepotrzebnych zmian, upraszczania gry po chuj i dawania graczom różnorodnych sposobów na wydawanie pieniędzy).

Opublikowano

Okej, wyjaśnione w sumie (nie wiem, co tutaj można więcej dodać). Liczyłem w sumie na coś bardziej spektakularnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...