Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta dotycząca działek w pluginie PlotSquared

PolskiGriefer

Jaki system działek byłby lepszym rozwiązaniem?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Działki

• GUI
      4
    • Komendy
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, Aides napisał:

Nie lepiej zrobić serwer od razu na 1.13.2 i dodać wsparcie niższych wersji? ;D

Nigdzie nie wspominałem o serwerze, po prostu chciałbym wiedzieć na jakich wersjach ludziom najprzyjemniej się gra :P

• Biter. zmienił(a) tytuł na Na jakiej wersji minecrafta gra się Wam najlepiej?
Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej się gra na wersji 1.13.2. Posiada mnóstwo aktualizacji oraz jest pozbawiona masy błędów, które pojawiały się w poprzednich wersjach. Również jest ona dobrym rozwiązaniem jeżeli chodzi o eksploracje mapy, a o zwiedzaniu oceanów już nie wspomnę. Poprawiły się w niej niektóre tekstury przedmiotów oraz dodano parę nowych. 

Nie mogę się doczekać wersji 1.14, która wniesie multum nowości. Polecam Ci śledzić snapshoty i wpisy na blogach minecraft oraz na twitterze mojangu.

Opublikowano
Dnia 5.03.2019 o 16:19, ChceBycNoobem100 napisał:

Fajna wersja 1.8.8 taki na easyhc 

EasyHc? Nie mam zamiaru tworzyć kolejnego serwera tego typu ;'D

Opublikowano

Moim zdaniem wygodzniejsze sa komendy. Głównym argumentem, jest wygoda. Wyobraź sobie, że chcesz iść na swoją działkę i co byś wolał, wpisać /p h, czy /p znaleźć w GUI odpowiednią komendę i w nią kliknąć? 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• Biter. zmienił(a) tytuł na Ankieta dotycząca działek w pluginie PlotSquared
Opublikowano
21 godzin temu, dawidex335 napisał:

Moim zdaniem wygodzniejsze sa komendy. Głównym argumentem, jest wygoda. Wyobraź sobie, że chcesz iść na swoją działkę i co byś wolał, wpisać /p h, czy /p znaleźć w GUI odpowiednią komendę i w nią kliknąć? 

Dobrze, zgadzam się z Tobą lecz jestem wręcz zmuszony przychylić się do wyników ankiety. Chcę żeby gracze zadecydowali. Szczerze mówiąc nie przemyślałem trochę tego. Weźmy pod uwagę możliwość łączenia działek, w której trzeba podać nick gracza :/ Chyba odpuszczę sobie bawienie się z menu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...