Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze jest najniższy poziom, a gdzie największy?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat już był, ale kilka lat temu. Przez ten czas mogło się wiele zmienić to spytam. Gdzie jest najniższy, a gdzie najwyższy poziom? Jeśli chodzi o najwyższy korea odpada. Mówimy o tych serwerach gdzie można założyć konto.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Turcja i Rosja słaby poziom, ludzie bez rąk tam chyba grają. Co do Europejskich serwerów to poziom ten sam z tym, że jak masz wysokie elo(master+) to na EUW spotkasz pro graczy. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że na EUW trudniej jest grać na high elo niż na EUNE. Mniej graczy przekłada się na odpowiedni rozrzut pomiędzy rangami i gra tam dużo graczy ze sceny e-sportowej, streamerow itp. EUW ma bardzo podobny poziom do NA

Opublikowano
11 godzin temu, Sneakysu napisał:

Turcja i Rosja słaby poziom, ludzie bez rąk tam chyba grają. Co do Europejskich serwerów to poziom ten sam z tym, że jak masz wysokie elo(master+) to na EUW spotkasz pro graczy. 

A z tych dwóch który jest już taki najbardziej usseles.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano
Dnia 3.03.2019 o 10:19, Elfinonnn napisał:

A z tych dwóch który jest już taki najbardziej usseles.

Obydwa są tak samo zryte, ale ogólnie nie polecam jeśli chcesz tam grać :4_joy:

Opublikowano

Kiedyś faktycznie, West miało widoczną przewagę. Teraz poprzez znanych streamerów bardzo duża ilość dzieciaków trolli przeszła też na West, tak więc nie ma reguły.

Jednakże, grałem kiedyś przez krótki okres na NA, poziomu nie mogę ocenić, ponieważ nie grałem rankedów, jednak jeżeli chodzi o społeczność - to dzień do nocy. Przy takim pingu niestety czas reakcji jest znacznie opóźniony i można się pobawić, jednak nic na poważnie.

Według mnie w każdą grę najlepiej grać według tego, jakie masz pingi. Jeżeli dla nas jest przystosowany EUNE i tam są najniższe pingi będąc w Polsce, to według mnie tak powinno się grać. Jeżeli ktoś ma ponadprzeciętne możliwości, to nawet będzie potrafił dobrze zareklamować się grając na EUNE.

Opublikowano

Jesli chodzi o servery typu Rosja, Turcja, EUW, EUNE to wszędzie grają takie same gówna i taka sama ilość trolli, ale jak miałbym już wybierać to postawiłbym na Rosję. Troszkę tam pograłem i wiem jak sprawa wygląda 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...