Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bilety lotnicze - okazje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jaką stronę polecacie  z biletami lotniczymi ? Tak żeby znalezść  świetną okazję  .  Znam Flyforfree  ale niestety nic innego podobnego nie znalazłem. Dzięki wielkie ;).

Opublikowano

Szukaj u przewoźnika z którym chcesz lecieć w konkretne miejsce, większość stron to pośrednicy i tam zawsze zapłacisz prowizje.   

Dam Ci przykład ,  Do Uk latam Ryanair , za bilet płacę 20-30 funtów  ( 100-150 zł  ) kupując u nich, za ten sam bilet gdzie indziej mam 10-20 % więcej.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zmienił(a) tytuł na Bilety lotnicze - okazje
Opublikowano

Pierwsza zasada latania tanio jaką musisz znać to to, że lecisz tam gdzie jest okazja a nie tam gdzie akurat chcesz :D sam ją stosuje i sporo już mi się udało zobaczyć dzięki temu :)

Strony które mogę polecić to wakacyjni piraci, esky oraz skyscanner. Jeśli bardzo Ci zależy na poleceniu gdzieś w konkretne miejsce w określonej dacie to kiedyś widziałem apkę na telefon która sprawdza linie lotnicze i ich ceny i ustala kiedy najtaniej jest kupić dany bilet (linie lotnicze zmieniają ceny w zależności od ilości dni do odlotu). Nie pamiętam teraz nazwy dokładnie ale jak wpiszesz w google to znajdziesz :) 

1363095337-U286162.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

skyscanner ale najważniejsza jest elastyczność +/- 3dni

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...