Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie osób do gier

dawidex335

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio bardzo dziwnie dobiera mi gdy, też tak macie? Nie wiem, czy to jest błąd, czy co, ale przestaje mi się to podobać, podam Wam listę mojego teamu i enemy.

Mój team: Ja (60 poziom), Teemo (33 poziom), Udyr (46  poziom), Lux (113 poziom), Velkoz (84 poziom)

Przeciwnicy: Darius (151 poziom), Pyke (114 poziom), Master Yi (63 poziom), Yasuo (135 poziom) i teraz najlepsze Miss Fortune - 473 poziom TOP 2 w maestrii na EUNE

Też zauważyliście coś takiego, czy u Was normalnie dobiera? Ktoś ma pomysł, czym to jest spowodowane, bo czasami mi trafia mecze, gdzie u mnie ja mam największy z mojego teamu poziom - 60, a w enemy najmniejszy top 80, przez to grać się nie da, bo zazwyczaj nie mamy szans.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Riot zmienił to, bo to niby miało być 'dobre'.
Ja mając Gold 1 dostaję do drużyny ludzi z Silver 1, którzy uważają się za najmądrzejszych i całą grę 'flejmują' itp.
Moim zdaniem jest to zmiana na gorsze, każdy ma swoją opinie.
Co do poziomu jest to samo, ja mam 150, a dobiera ludzi z 40, 60 itd.

giphy.gif

Opublikowano

Do gier nie dobiera Ci ludzi pod względem levelu konta tylko ukrytego mmr. Możesz mieć np. Gold 1 ale jeśli masz słabe mmr czyli więcej przegranych gier niż wygranych to będzie dobierać Ci ludzi z niższego elo i jedynym sposobem żeby to poprawić to po prostu zacząć wygrywać więcej gier żeby twoje mmr się ustabilizowało. Poziom konta nie ma nic do rzeczy, osoba która ma 200 lvl konta ale gra jak Silver i taką też ma dywizję nagle ma zacząć grać z Challengerami bo ma duży poziom konta? :P 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
17 minut temu, Sneakysu napisał:

Do gier nie dobiera Ci ludzi pod względem levelu konta tylko ukrytego mmr. Możesz mieć np. Gold 1 ale jeśli masz słabe mmr czyli więcej przegranych gier niż wygranych to będzie dobierać Ci ludzi z niższego elo i jedynym sposobem żeby to poprawić to po prostu zacząć wygrywać więcej gier żeby twoje mmr się ustabilizowało. Poziom konta nie ma nic do rzeczy, osoba która ma 200 lvl konta ale gra jak Silver i taką też ma dywizję nagle ma zacząć grać z Challengerami bo ma duży poziom konta? :P 

Ale to nie zmienia faktu, że dając słabej osobie - mi, osobe która jest TOP 2, jakąś postacią na serwerze jest odpowiednie.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
30 minut temu, dawidex335 napisał:

Ale to nie zmienia faktu, że dając słabej osobie - mi, osobe która jest TOP 2, jakąś postacią na serwerze jest odpowiednie.

Ale co to zmienia? Osoba ta i tak jest na twoim elo, więc Riot nie będzie patrzyć że dodają Ci do gry osobę, która jest TOP 2 na serwerze danym championem :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...