Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]Rpg Na M32 [Fake]

marcin1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a komus to dziala wogóle?

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

mi tez nie dziala wlsanie stare jak siwat to jest chyba

soryy za double post ale mialem zwieche neta ...sorry...

Edytowane przez jamjestmaciej
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja pierdole ludzie... zobaczcie sobie na screena w prawm dolnym rogu. Pisze m32, a nie ma takich modów które by zmieniały nawet nazwe broni, powinno pisac RPG-7, więc to jest fake i tyle

deidara2.png

Opublikowano

to oszustwo!!!! zobaczcie że w dolnym, prawym rogu pisze napis m32 a nie rpg. to pewnie jakis keylogger albo wirus. nie ściągajcie tego

Hm...

Scan pliku

Cały MOD jest czysty. Więc może autor tematu chciał po prostu zaistniec na forum wrzucając fake'a? Jak bartek526 wyżej powiedział, nie istnieje mod, który zmienia nazwę broni.

Opublikowano

Działał ale chyba z 5 pathuw temu bo na youtube jest film na którym ten mod działał 6 miesiency temu .

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

@up

tylko, że takich modów nikt nie robi, bo po co, pozatym podmiana samej nazwy to robota na 5min

i wiadomo nawet pomijając tą nazwe że to fake, screen jest z marca, a koleś na ss ma prawdziwe m32

deidara2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...