Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrwanie zęba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Czy w szpitalu lub w jakiejś przychodni mogą mi wyrwać zęba? U mnie wszyscy od Poniedziałku czynni a ja umieram z bólu, ropa itd

Opublikowano

W szpitalu – owszem – powinni pomóc. Co do przychodni, istnieje pogotowie stomatologiczne, które pomaga w nagłych przypadkach. Jeśli w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania taka przychodnia istnieje, powinieneś się tam udać, mają całodobowy dyżur i na pewno zęba wyrwą, a dzięki umowie z NFZ, zabieg wykonają za darmo – musisz tylko im powiedzieć, że żadna przychodnia na teraz Cię nie przyjęła, tabletki nic nie dały, a ból jest duży i nie pozwala normalnie funkcjonować.

I współczuję by the way. Kiedy mnie ostatnio bolał, nie mogłem zasnąć przez dwie noce – tabletki, czosnek czy inne dziwactwa nawet nic nie dały.

Opublikowano

O tej godzinie jeżeli nie masz pogotowia stomatologicznego tak jak Rayzer napisał to leć na pogotowie i powiedz że masz ropę i nie wytrzymujesz już, prawdopodobnie tam ci będą musieli pomóc w tych godzinach. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Da się znaleźć przychodnie które działają całodobowo. Jednak moja mała rada.... Polecam wybrać sie do przychodni prywatnie. Wyrwanie zeba wymaga znieczulenia i pewnie na fundusz Ci znieczulenie dadzą  jednak niedokładnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...