Skocz do zawartości

Problem z uruchomieniem GTA V

Polecane posty

Przy włączaniu gry przez steam wyskakuje komunikat już na rockstar club "Połączenie z serwerami Rockstar nie powiodło się. Do aktywacji GRA jest wymagane połączenie z internetem." Nie pomogło dodanie nowych reguł do firewalla nie pomogła reinstalacja , antywirusa nie mam. POMOCY

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Dodaj launcher/steam do wyjątków zapory(jeżeli nie masz)

Panel sterowania -> Zapora systemu Windows -> Zezwalaj programowi lub funkcji na dostęp przez Zaporę systemu Windows. -> Klikasz "Zmień Ustawienia" i zaznaczasz steam, bądź launcher

Jeżeli Ci to nie pomoże pobierz inną zaporę np. COMODO firewall.


> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

A internet na komputerze działa, czy piszesz z telefonu? ;D


> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

No działa. Próbowałem włączać gre jak bylem połączony raz kablem a raz przez WiFi

 

 

Jeszcze przy włączaniu jak się odpali launcher rockstara to pisze w nim że się zalogowałem no ale niema połączenia. To jest troche bez sensu bo skoro mnie zalogowało to musi być połączenie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jak to nie pomaga to już nie wiem co może być O.o

Sprawdzałeś spójność plików?

Edytowano przez Maksasioros

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Minimalne wymagania internetu(pewnie spełniasz, ale czemu by się nie upewnić) sprawdź na speed tescie czy spełniasz wymagania:

Prędkość pobierania: 3Mb/s

Prędkość wysyłania (zalecana): 1Mb/s

Prędkość wysyłania (minimalna): .5Mb/s

 

Działała już ci kiedyś ta gierka?


> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Najgorsze jest to że w GTA mam 200 godzin przegrane a teraz nagle po reinstalacji się coś zrąbało ;C

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Hmm czyli taka sprawa. Reinstalowałeś teraz gre jak miałeś ten błąd? Robiłeś update czy coś?


> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Autor tematu Napisano (edytowany)

tak właściwie to zmieniałem internet ale ten obecny jest o wiele lepszy od starego więc nie sądzę że to o to chodzi bo speed test wygląda tak :

 

Bez nazwy.png

Reinstalowałem kiedyś przestałem grać, odinstalowałem zmieniłem internet, znowu zainstalowałem i nie działa. Więc to prawdopodobnie internet

 

Jak widzisz piesze że mnie zalogowało taka sytuacja :

Bez nazwy1.png

WIna internetu!!!! 

Podpiąłem się do starego bo jeszcze nie został z domu odłączony i działa

 

Ale i tak dzięki za pomoc

 

Edytowano przez szaraka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zadzwoń do dostawcy i powiedz o problemie. Że wina internetu to wiedziałeś po błędzie jaki Ci wyskakiwał. :D


> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...