Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash Warcraft'a przy uruchomieniu - Poradnik 2

RekojXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, męczyłem się z tym trochę czasu, aż w końcu znalazłem.

Rozwiązanie jest dość proste, a polega ono na zmianie rozdzielczości gry podczas jej uruchamiania

Poniżej wypunktuję Wam krok po kroku co należy zrobić, aby ten błąd naprawić

1.  Wejdź w Win + R i znajdź regedit
  2. Wejdź w HKEY_CURRENT_USSER SOFTWARE BLIZZARD ENTERTAINMENT WARCRAFT III VIDEO
  3. W plikach resheight i reswidth ustaw wartości w taki sposób, żeby w kolumnie "Dane" wartość wynosiła rozdzielczość Twojego ekranu.
  4. Niestety nie istnieje wzór na ustalenie wartości to powyższego punktu, więc trzeb użyć metody "prób i błędów" (dla 1920 x 1080 jest to 780 x 438)
  5. Po wykonaniu wszystkich punktów wyżej, możesz zamknąć regedit i uruchomić Warcraft'a III

(reswidth     resheight         )

Mam nadzieję, że pomogłem.

Jeżeli sposób nie zadziałał, odsyłam do mojego pierwszego poradnika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...