Skocz do zawartości

Problem z czwartą stroną ekwipunku

Polecane posty

Autor tematu Napisano (edytowany)

Witam mam problem dodałem 4 strony do Ekwipunku, Gra się odpala  pasek się ładuje do końca i tak na tym zostaje , Sprawdzałem już dziesiątki razy to co dodawałem , Sprawdziłem na Kopi Clienta Server działa  załączam Sysser z Clienta  , dodam że nie edytowałem tych plików . Może ktoś już się z tym spotkał Liczę na Pomoc  z góry Dziękuję  i Pozdrawiam .

 

Cytat

Edit

zrobiłem kilka kombinacji i jakoś poszło teraz  Client pokazuje 0 błędów ale za to mam 3 strony w Ekwipunku  każda działa przedmioty normalnie da się przenieść nić nie buguję dołączam Foto może ktoś wie o co chodzi Pozdrawiam !  

0216 05:47:25845 :: Traceback (most recent call last):

0216 05:47:25845 ::   File "networkModule.py", line 247, in SetGamePhase

0216 05:47:25845 ::   File "game.py", line 102, in __init__

0216 05:47:25845 ::   File "interfaceModule.py", line 286, in MakeInterface

0216 05:47:25846 ::   File "interfaceModule.py", line 170, in __MakeWindows

0216 05:47:25846 ::   File "uiInventory.py", line 274, in __init__

0216 05:47:25846 ::   File "uiInventory.py", line 393, in __LoadWindow

0216 05:47:25846 :: AttributeError
0216 05:47:25846 :: : 
0216 05:47:25846 :: 'NoneType' object has no attribute 'SetEvent'
0216 05:47:25846 :: 

 

0216_215453.jpg

0216_215455.jpg

0216_215457.jpg

Edytowano przez Gk1995

Udostępnij ten post


Link to postu
Pani Kasia

kto do ku*wy nędzy zasłania swój nick XDDDDDDDDD i błąd masz tu :

216 05:47:25846 :: 'NoneType' object has no attribute 'SetEvent'

Udostępnij ten post


Link to postu
4 godziny temu, VqLx napisał:

kto do ku*wy nędzy zasłania swój nick XDDDDDDDDD i błąd masz tu :

216 05:47:25846 :: 'NoneType' object has no attribute 'SetEvent'

Co w tym takiego Strasznego ze Zasłoniłem swój Nick to jest takie Istotne ? .

Do prawdy ? ale  co ten błąd Oznacza ? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Pani Kasia

No cóż. Nie potrafisz zrobić kopiuj-wklej z poradnikiem to teraz płacz. Gdzieś czegoś nie domknąłeś pewnie, albo źle skopiowałeś.


,,MPCforum zdechło, ponieważ przeprowadzili wywiad z Rawerykiem'' ~ Harper

rwrksignlegit.gif

Udostępnij ten post


Link to postu

Problem Rozwiązany I był to błąd w Cliencie w Inventorywindow  A nie złe dodany Kod Jak kolega , z góry  zakłada Pozdrawiam 

Udostępnij ten post


Link to postu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...