Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fps w GTA 5

AJG0R3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie wczoraj w GTA 5 na wysokich ustawieniach z 30 FPS a dzisiaj włączam laptopa i benc okazuje się że mam lagi po sprawdzeniu ilości FPS mam ich 12 ;) po ustawieniu ustawień najniższych dalej gra nie chodzi tak jak wczoraj i to na gorszych ustawieniach po tej zmianie miał email 21 FPS ale to dalej nie komfort gry potrzebował bym przynajmniej 30 miałem tak i to na wysokich a teraz nie wiem co się stało proszę o pomoc

Opublikowano

A laptop nie był gorący? Miałeś w tle uruchomione jakieś inne procesy? 

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Nie staram się przy włączaniu gier powyłączać wszystkie zbędne programy np steam epic games itd 

Szczerze laptop po włączeniu i uruchomieniu gry odrazy są chwilowe przycięcia co kilka sekund laptop dopiero po kilku minutach zaczyna działać dobrze

1550055103558..jpg

1550055193751..jpg

Opublikowano

Sterowniki i wszystko zaktualizowane?

Podaj parametry lapka. :P

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Tak sterowniki aktualizowałem 5 dni temu łapek intel-core i7 7500 i karta graficzna amd 

Teraz akurat robię format może to pomoże bo miałem tam z 7 gier i trochę zajeban... Plikami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...