Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem komputera po nagłym wyłączeniu

NeTT12345679

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dziś o godzinie 10 wyłączyl mi się prąd w domu. Grałem w ten czas w Gta V i  wszystko chodziło ładnie.  Komputer po tak zwanym "Krytycznym wyłączeniu" spowolnił się i w Gta V nie da się grać, bo są takie lagi że się nie da wytrzymać (Ciągłe lagi i niepłynna gra). Nie wiem czy się coś uszkodziło czy coś, ale proszę o jaknajszybszą pomoc.

Moja Specyfikacja:

Płyta główna ASRock A320M-DVS R3.0

Pamięć Transcend DDR4, 4 GB,2666MHz, (JM2666HLH-4G)

Procesor AMD Ryzen 3 1300X, 3.5GHz, 8MB, Wraith Stealth cooler (YD130XBBAEBOX)

Karta graficzna MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 (128 Bit) HDMI, DVI-D, DP, BOX (GTX 1050 Ti 4GT OC)

Zasilacz SilentiumPC Elementum E2 SI 450W (80+ EU, 1xPEG, 120mm) (SPC197)

Obudowa EuroCase ML X405 (MLX405B00)

Dysk Hdd Digital Western 1TB

Dysk SSD Sandisk SSD PLUS

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z działaniem komputera po nagłym wyłączeniu
Opublikowano

Nie wiadomo co sie stało. Twój problem sprawdzić działanie internetu i wykryć najpierw inne problemy. To może być problem z grą a nie z systemem. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To szukaj nadal co to powoduje, jak znajdziesz to możne będzie można dopiero  coś powiedzieć .
To może być wszystko , zaczynając od systemu, po sterowniki czy uszkodzoną jakąś część w kompie pamięć, nośniki itp. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...