Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jako że pracowałem wraz z "Technikiem" nad projektem wspólnym serwera Sevitia.pl , niestety technik okazał się być zbyt "Pobudzony" i gwałtownie nastawiony do szybkiego startu, oraz zarobku na byle czym , i przede wszystkim stawiał raczej na nie dopracowanie.. Więc podziękowałem mu za współpracę , ponieważ kompletnie nie chodzi o to by pracować 5 godzin dziennie, a zostawiać za sobą bugi czy wszelkie nie dopracowania i zamierzać startować jak najszybciej.

Poszukuję osób do współpracy nad projektem, na ten moment jest już postawione forum --> www.forum.sevitia.pl oraz wykonany został autorsko interface całej gry począwszy od logowania po stworzenie postaci / wybór królestwa , oraz główny interface całej gry. Interface został profesjonalnie dopracowany pod względem graficznym , oraz zakodowania. 

Jestem rodzajem człowieka , który oferuję dużą pomysłowość nad serwerem, tak by gra cieszyła każdego gracza, osobiście zajmuję się głównie rolą mappera, oraz nad edycją clienta pod względem effektów czy też ogólnej estetyki w grze. Po wielu latach gry na Metin2 - oraz prywatnych serwerach ( 10 lat ) postanowiłem się zabrać za coś co przykuję uwagę graczy. Do tego jest mi potrzebna odpowiednia ekipa.

Kwestie wydatkowe leżą po mojej stronie , wiec sponsorów nie potrzeba . Kwestie graficzne w grze typu nowe mapy / odświeżone mapy,interface gry, icony, effekty, zbroję, bronie , mobby, bossy, strona web, forum, leżą również po mojej stronię więc to też odchodzi z obowiązku . Natomiast poszukuję osoby "Technika" który ogarnia dobrze src i postawi podstawę bez bugów i będziemy mogli razem współpracować nad serwerem i systemami, ponieważ sam nie mam na to czasu ,gdyż głównie skupiam się nad tym co wypisałem wyżej. A wiadomo że serwer nie stawia się w jedną osobę , bo jest to raczej nie możliwe , jeśli rozmawiamy o dobrym serwerze.

Więcej informacji mogę udzielić na gg gdzie też proszę o kontakt, zainteresowane osoby posadą .

GG: 67098291

Na ten moment jestem Ja , oraz grafik/koder.

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję technika
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...