Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NSPLAY.PL

ADRES IP: NsPlay.pl

SLOTY:  600

WERSJA:  1.7 - 1.13

STRONA SERWERA: www.nsplay.pl

FANPAGE: www.fb.com/nsplaypl

AUTORYZACJA: non-premium + premium

tU6JWmN.jpg

Dodatkowe informacje:

NSPLAY to najbardziej innowacyjny serwer Minecraft w Polsce

oraz jeden z lepszych serwerów megadrop w Polsce,

gdzie oferujemy wiele klep, eventów i nie tylko !

Serwer prowadzimy już ponad 8 mies!

Ekipa

Właściciel:

MarmarukHD

» Serwer on wbijaj!

PS: START 16.02.2019 [SOBOTA] 16:00!

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.7-1.13][Survival] NSPLAY.pl
Opublikowano

Jeśli nie chcesz aby twoje IP latało po internecie to nawet nie wchodź na ten serwer :) Administracja to same dzieciaki , które liczą tylko pieniadze i nic wiecej... Także nie polecam serwera!

Opublikowano
Dnia 15.02.2019 o 18:37, TheZahamar napisał:

Jeśli nie chcesz aby twoje IP latało po internecie to nawet nie wchodź na ten serwer :) Administracja to same dzieciaki , które liczą tylko pieniadze i nic wiecej... Także nie polecam serwera!

Jakies dowody? :) to tak gdybym ja napisal, ze masz matke i ojca pijaka a ty jestes zlodziejem bo okradles mojego kolege na 200zl. ;)

Ps; jestes nikim w tych internetach i musisz to zrozumiec. ;/ nic wiecej do powiedzenia nie mam, nie odpisuje na te twoje komenatrze. ;)

Dnia 15.02.2019 o 18:38, Aides napisał:

MEGADROP NA TO CZEKAŁEM

Mysle, ze na MegaDrop z sektorami juz mozna czekac ;)

Opublikowano

Na czym polega ten wasz "zaawansowany" mega drop?

dlaczego to czytasz?

Opublikowano
32 minuty temu, Szpaj napisał:

Na czym polega ten wasz "zaawansowany" mega drop?

Miedzy innymi na sektorach oraz nowych innowacyjncyh zmian w rozgrywce ,ktore zobaczysz na starcie:)

Opublikowano
50 minut temu, TheZahamar napisał:

@MarmarukHDOwszem mam dowody na to np. screen rozmowy z michałem, dodatkowo kto was zna lepiej ma takie samo zdanie o was więc nie ośmieszaj się. 

chlopie.. ty zmieniles kilka gui jeszcze zle XD i 140 zl piszesz ludzia, ze chcesz XD! wiec to ty sie nie osmieszaj tyle mam do powiedzenia dalej jestes nikim, narazie, siema.

Opublikowano

@MarmarukHDXD ? Michał sam powiedział że da mi za to kasę sam za proponował, zresztą chcesz mogę się tam do was przejechać i zrobić to samo co człowiek którego tak samo próbowaliście oszukać ... Ty jesteś smieszny i jesteś nikim bo nie potrafisz dotrzymać słowa więc gównie zniknij z internetu.. Bo twoje gówno serwery i tak nie wypalą daj sobie spokój który to już będzie projekt 100 ?

Opublikowano
10 minut temu, TheZahamar napisał:

@MarmarukHDXD ? Michał sam powiedział że da mi za to kasę sam za proponował, zresztą chcesz mogę się tam do was przejechać i zrobić to samo co człowiek którego tak samo próbowaliście oszukać ... Ty jesteś smieszny i jesteś nikim bo nie potrafisz dotrzymać słowa więc gównie zniknij z internetu.. Bo twoje gówno serwery i tak nie wypalą daj sobie spokój który to już będzie projekt 100 ?

2 XDDD

• dawidex335 zmienił(a) tytuł na [1.7-1.13][Easyhc] NSPLAY.pl
  • 1 miesiąc temu...
  • Amove zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...