Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran podczas grania, po zrestartowaniu laptopa brak internetu

Prokur98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 
Mam taki "mały" problem, a mianowicie chodzi o to, że pobrałem sobie dziś grę Apex Legends z oficjalnego klienta Origin na moim Lenovo Y50-70 (piszę tak szczegółowo żebyście nie myśleli, że jakieś piraty grałem i to wirus czy coś) i podczas mojego pierwszego meczu pojawił mi się czarny ekran, poczekałem chwilę aż może samo się naprawi, ale nic się nie działo i nic się nie dało zrobić, więc postanowiłem zrestartować leptopa, odkąd go zrestartowalem nie mam na laptopie internetu, choć jestem połączony z moją siecią i jest nawet napisane "Dostęp do internetu", na wszystkich innych urządzeniach, na których sprawdzałem internet normalnie działa tylko nie na tym laptopie. 
Szukałem różnych rzeczy na internecie, ale nic nie podziałało i z resztą nic takiego nie znalazłem zbytnio co by pomogło. 
Z wszystkich rzeczy, których spróbowałem nic ni działało, więc postanowiłem sformatować laptopa (mam windows 10, więc normalnie w ustawieniach jest opcja formatowania, która zawsze mi działała, bo już 2 razy użyłem jej) ale nawet sformatować go nie mogłem. 
Nie mam pojęcia co mogę na to teraz poradzić, bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuję. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Czarny ekran podczas grania, po zrestartowaniu laptopa brak internetu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...