Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb serwera Minecraft - opinie użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was czy serwer (nie sieć i nie jakieś arenki) typu survival games na wyspach byłby dla was ciekawy??? Już wyjaśnia na czym miałoby to polegać, były by wyspy takie całkiem spore i na nich były by ukryte surowce, gracze musieliby się uzbroić i przygotować do walki. Oczywiście przemyślałem również taką opcję, że ktoś będzie chciał wyprzedzić innych i wyruszyć w podróż po wodach oceanu szybciej z jakimś słabym ekwipunkiem jednak na tyle mocnym by wygrać z innymi, wszystko na czas uzbrojenia było by zamknięte w kuli, bądź w sześcianie z barrier co powstrzymałoby takich śmiałków. Dobrze, ponieważ wszedłem w temat problemów jakie trzeba byłoby rozwiązać, a wy dalej nie wiecie na czy miałoby to polegać. Wyspy ok. 20 ułożone w okrąg, na których znajdowały by się normalne surowce oraz ze 2 jaskinie. Na każdej z nich 1 lub 5 graczy (nie zdecydowałem ile chcę, żeby się ich tam znalazło) mają określony czas (myślałem o 1 dniu) w, którym jak już pisałem muszą się dozbroić po tym czasie znika barierra i ci wyruszają w podróż po oceanie w łodzi, aby zabić innych, jeśli stworzą kompas mogą wykupić namierzanie gracza, aby łatwiej na niego trafić rozgrywka nie trwała by krótko ze względu na odległość  między wyspami, gdy zostanie 4 graczy (bądź drużyn) zostają teleportowani na wysoko położoną podniebną kompilacje wysp jednak te będą blisko siebie , a na środku będzie jedna wielka na , której odbędzie się ostateczny pojedynek wyłaniający lidera/ów.

I teraz nasuwa się pytanie czy forum chciałoby zagrać na czymś takim??? Czy ma to jakiś sens czy jednak nie? Proszę o szybką, oraz subiektywną opinię mojego pomysłu :11_blush:

• Marosking zmienił(a) tytuł na Nowy tryb serwera Minecraft - opinie użytkowników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...