Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam takie pytanie . Zbanowali mi 2 dni temu Surę WP za wulgi na 2 tygodnie . A wczoraj zbanowali tak że Woja Body też za wulgi ale na miesiąc . I tutaj się pojawia moje pytanie . Mianowicie, jaką byście proponowali dobra wymówkę aby odbanowali te 2 konta ? Bo niestety ale nie mam w co grac przez te 2 tygodnie.

Za pomoc oczywiście lecą 5* i + lub - . Jak kto chce .

Pozdrawiam

Baby Buns

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Powiedz ze podczas expienia ksuli ci i nie mogłeś wytrzymać ;)

Albo powiedz , że szybko się denerwujesz i jakies leki bierzesz ;D

Wymyśl coś :D

Opublikowano

@UP dobry pomysł . Może napiszę tak jak jest , że mam nerwicę :D Co o tym myślicie ? :rolleyes:

Leci + i 5*

Opublikowano

Napisz, że masz słabe nerwy i nie wytrzymujesz już jak ci ktoś ksuje. Poniosło cię co rzadko się zdarza i masz nadzieję, że więcej takie coś się nie powtórzy, bo kara którą dostałeś jest jak najbardziej surowa i dała mi dużo do zrozumienia :)

I nie pisz chaotycznie jak noob i nie popełniaj błędów ortograficznych.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

NIe no ziomek @UP jesteś pro :D A tak wgl to nie popełniam błędów ort i nie jestem noobkiem xD Leci + i 5* dzięki stary . :rolleyes:

Opublikowano

Witam . Mam takie pytanie . Zbanowali mi 2 dni temu Surę WP za wulgi na 2 tygodnie . A wczoraj zbanowali tak że Woja Body też za wulgi ale na miesiąc . I tutaj się pojawia moje pytanie . Mianowicie, jaką byście proponowali dobra wymówkę aby odbanowali te 2 konta ? Bo niestety ale nie mam w co grac przez te 2 tygodnie.

Chłopie masz nauczkę, żeby nie bluzgać i tyle ;D Wątpię, żeby odbanowali je przed upływem tego terminu, przecież to nie jest perm więc pewnie każą czekać.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Napisałem odwołanie . Jak odpowiedzą dam edita . Ale tego mogę się spodziewać dopiero na wieczór albo jutro rano ;/

Opublikowano

@UP kpisz czy o drogę pytasz ? Leci raport za spam . Bo to jest oczywiste że pytałem o sensowne wymówki -.-

@Topic odpowiedź jeszcze nie przyszła, jak tylko odpiszą napiszę post :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...