Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada połączenia

lukasz7689

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy napisał by mi ktoś skrypt który działa tak (Może być plugin, byle by działał!)

Jest ip serwera u-craft.pl

z czasem chce zrobić inne i zrobić cos takiego że ten kto będzie próbował łączyć się na ip u-craft.pl to wyskoczy mu "Łącz się przez noweip.pl"

a jak wejdzie na noweip.pl to bez problemu może wejsc

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano

on join:

kick player due to "Lacz sie przez IP: xyz.pl"

Dać tego skrypta do plików serwera u-craft.pl

Opublikowano

Ale wtedy na serwer nie wejdzie osoba nawet która połączy się z xyz.pl

Głupi nie jestem ;)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano
2 godziny temu, lukasz7689 napisał:

Ale wtedy na serwer nie wejdzie osoba nawet która połączy się z xyz.pl

Głupi nie jestem ;)

Typie nie mozesz poprostu kupic nowego serwera z nowym ip i przeniesc pliki na niego, a na starym dac ten skrypt?

Opublikowano

Ej, to jest myśl ;)

Tak zrobię, dzięki!

Opublikowano
15 godzin temu, lukasz7689 napisał:

Ej, to jest myśl ;)

Tak zrobię, dzięki!

Ewentualnie możesz kupić najtańszy serwer. Zmienić jego ip na stare i dać ten skrypt, a na tym lepszym zostawić pliki i tylko zmienić IP

Opublikowano

Wiem wiem dzięki temat do zamknięcia :D

Opublikowano
  this.protocolManager.addPacketListener(new PacketAdapter(this) {
         @Override
         public final void onPacketReceiving(final PacketEvent event) {
            if (event.getPacketType() != PacketType.Handshake.Client.SET_PROTOCOL) {
               return;
            }

final String hostname = event.getPacket().getStrings().readSafely(0);

if (hostname.equalsIgnoreCase("domena.pl") || hostname.equalsIgnoreCase("ip")) {
               event.setCancelled(true);
            }
         }
      });

• Amove zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...