Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu/skryptu na połączenie światów

Piotrekks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie jakim skrytpem/pluginem polecilibyście połączenie światów i jak je tworzyć tzn osobne serwery czy 1 serwer i pare światów i jak je wszystkie połączyć w lobby żeby np klikając kompas mamy do wyboru parę trybów ? Połączenie minigames 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuję pluginu/skryptu na połączenie światów
Opublikowano

Czekaj...w jaki sposób byś chciał połączyć te dwa światy w jeden ?

Co do tworzenia osobnych światów, polecam słynny plugin

https://www.spigotmc.org/resources/multiverse-core.390/

Kwestia konfiguracji i osiągniesz swój cel

Opublikowano
2 godziny temu, Amove napisał:

Czekaj...w jaki sposób byś chciał połączyć te dwa światy w jeden ?

Co do tworzenia osobnych światów, polecam słynny plugin

https://www.spigotmc.org/resources/multiverse-core.390/

Kwestia konfiguracji i osiągniesz swój cel

Szłyszałem o BungeeCord 

Chodzi mi o coś takiego, że nie trzeba portali tylko po prostu klikasz na kompas i wybierasz serwer

Opublikowano

Musisz mieć plugin na inne światy np wyżej wymieniony, i napisać skrypt na to że po kliknięciu na kompas masz do wyboru światy. Napisać Ci?

Opublikowano

Masz tu skrypt wzoruj się na nim, co do światów polecam multiverse-core ^^

on rightclick:
	if player's tool is compass:
		open chest with 1 rows named "Wybór światów" to player
		wait 1 tick
		format slot 8 of player with 1 of nether star named "Survival" with lore "Kliknij, aby przejsc na survival" to run "KOMENDA BEZ /"

Opublikowano
3 godziny temu, AlexsanderARG napisał:

Masz tu skrypt wzoruj się na nim, co do światów polecam multiverse-core ^^

on rightclick:
	if player's tool is compass:
		open chest with 1 rows named "Wybór światów" to player
		wait 1 tick
		format slot 8 of player with 1 of nether star named "Survival" with lore "Kliknij, aby przejsc na survival" to run "KOMENDA BEZ /"

Chodzi mi bez skryptów sam kompas i osobne światy bez portali coś podobnego do minecraftpolska czy minefox

Chodzi mi o kompas parenaście światów ;d nie lepiej osobne "serwery" zeby mniej lagowało ?

3 godziny temu, KaPeGie napisał:

Musisz mieć plugin na inne światy np wyżej wymieniony, i napisać skrypt na to że po kliknięciu na kompas masz do wyboru światy. Napisać Ci?

Chodzi mi bez skryptów sam kompas i osobne światy bez portali coś podobnego do minecraftpolska czy minefox

Opublikowano
6 godzin temu, Piotrekks napisał:

Chodzi mi o kompas parenaście światów ;d nie lepiej osobne "serwery" zeby mniej lagowało ?

Powiem tyle. Jeżeli zamierzesz mieć kilka minigamesów to polecam napisać skrypt na kompas i pobrać plugin na wiele światów. A jak chcesz mieć duużo światów to polecam BungeeCord . Ale cena jest większa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...