Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak zacząć z pisaniem botów/cheatów - Metin2?

Pytanie

Opublikowano

Nie wiem czy temat został w dobrym dziale napisany, Mam zamiar zacząć z pisaniem jakichś cheatów przeszukałem już chyba połowe internetu i nie znalazłem nic co by mnie usatysfkacjonowało, Pythona ogarniam na bardzo dobrym poziomie, C++ tak samo. Prosiłbym o nakierowanie jak zacząć w tym temacie

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Tutaj masz przykładowy filmik jak to działa, co prawda nie stricte pod metina ale ogólnie jak się pisze coś tego typu:  

Edytowane przez seweryn55
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Skoro pythona ogarniasz na bardzo dobrym poziomie oraz C++ to dziwię się skąd to pytanie tutaj na MPC forum, a nie Googlujesz i nie czytasz o tym na anglojęzycznych forach xD

Edytowane przez RSon
  • 0
Opublikowano

1. Nie znasz C++ wcale bo nie pytałbyś w takim miejscu o to. Ludzie piszą latami programy w C++ i nie uważają, że znają go dobrze. Z C++ jest jak z fizyką kwantową - jeśli uważasz, że rozumiesz - to znaczy, że nie rozumiesz.

2. Nie znasz się wcale na programowaniu skoro zadajesz takie pytanie.

3. Osoby które odsyłają cię do filmików z yt powinny się leczyć na główki. Od takich rzeczy to są książki, a nie debile nagrywający jakieś "how to". Gdyby były ogólne sposoby na oszukiwanie to nikt by się oszukać nie dał.

To forum to i tak śmietnik, ale dział z programowaniem to chyba jednak jakaś aberracja. Aż skłania do odkopywania takich bzdur jak ta.

PS Cheaty to nie żaden "hacking".