Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BFV czy CoD BO4?

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jako, ze dostalem te 3 gry BF+Anthem i CoD przy zakupie RTX i intela za darmo, chcialbym was zapytac, ktora gra jest "lepsza" bf czy cod? Anthema zostawie bo chce przetestowac, ale 2 FPS naraz nie mam ochoty grac wiec jest mi zbedna jedna gra, ktora moge sprzedac i kupic co innego... Jakie sa plusy i minusy danego tytulu? Gdzie wiecej osob? Gdzie sie fajniej gra? Dodam, iz nigdy nie gralem w zadnego CoD'a ani BF.

• Aive zmienił(a) tytuł na BF 5 VS CoD BO 4, którą wybrać?
Opublikowano

CoD BO4 to jak dla mnie śmieszna klapa która nudzi się po 3h grania a BF V  to jest jeden ogromny ściek na którego nie warto wydawać pieniędzy. Już WW3 i studio The Farm 51 szybciej naprawia swoją grę która jest dobra lecz graczy mało niż DICE z milionowym budżetem. Polecam zakupić BO3,BO2 albo MW2 co do BF'a to 4 lub 3. Jednym słowem to jak kupisz tego rtx'a to obie gry możesz sprzedać albo rzucić w kąt  

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• pannikodem zmienił(a) tytuł na BFV czy CoD BO4?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...